Hana Huljić udala se za Petra Grašu u Splitu na intimnoj ceremoniji kojoj je prisustvovao najuži krug bliskih ljudi.

Za najvažniji dan svog života izabrala je vjenčanicu splitskog brenda Arileo koja je izrađena u vintage stilu, sa srcolikim blagim izrezom s prednje strane, lepršavog donjeg dijela u više slojeva, a na glavi je imala šešir s u stilu britanskih kraljevskih dama.

Kosu je za ovu priliku raspustila, a glamurozni valovi odlično su se uklopila u holivudski vintage look. Hanin vjenčani look podsjetio nas je na holivudsku ikonu Marylin Monroe, a satenske rukavice jedan su od glavnih simbola glamuroznog stila koji Hani odlično pristaje.

Hana Huljić odabrala je vjenčanicu brenda Arileo
Jadran Babić 

'Hanu poznajemo od njene 11 godine i šivali smo joj sve haljine za njene najbitnije dane u životu. Počevši od maturalne haljine pa nadalje. Uvijek nam je govorila da ćemo joj jednog dana upravo mi šivati vjenčanicu. Napravili smo dvije skice i ona se odlučila u pet minuta. Poznaje naš dizajn i voli to što radimo. Iskreno, jednostavniju mladenku od nje nismo imali', ranije nam je otkrio modni dvojac Arileo, točnije uoči vjenčanja.

Njihova kreacija danas je glavna tema rasprava, a što oni kažu na sve? U telefonskom razgovoru za Story.hr, dizajner Jurica Pirić nam je otkrio kako su i oni i Hana prezadovoljni finalnim rezultatom.

'To smo jučer odradili... Oni su vrlo skromni ljudi koji nisu opterećeni sa svim tim. Vjenčanica je napravljena u jednom retro, vintage stilu. Mi smo to uspješno postigli, a to je nešto što Hana voli. Sklona je retro stvarima i na taj način smo razmišljali. Haljina je tipična za pedesete godine, a o ukusima se ne raspravlja. Mene kao dizajnera ne zanima što drugi misle, mene samo zanima Hana, a ona je prezadovoljna, kao i mi', veselo nam je poručio Jurica čije kreacije vole i druge poznate Splićanke te Hrvatice.

Vjenčanicu Hane Huljić radio je splitski brend Arileo
Instagram 

'Komentari koji su došli do mene su prepozitivni, komentari čitatelja me ne zanimaju. Kao mlađi dizajner sam se nervirao, sada više ne. Tko razumije modu, nekih mojih par dragih prijatelja, su oduševljeni viđenim jer prepoznaju taj retro element. Haljina je rađena kao nova, ali smo dobili vintage stil. To je Hana!'

'Najbitnije jest da je Hana zadovoljna, i mi kako smo to odradili. S obziromn na prašinu koja se digla oko vjenčanja, komentari su bili očekivani. O ukusima se ne raspravlja, jer svi smo mi različiti u svom modnom izričaju. Ja nikad ne bih nešto ružno komentirao', zaključio je Jurica.

Fotografije s 'vjenčanja godine' pogledajte u galeriji.

Jadran Babić Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić