Pjevačica Domenica Žuvela bila je vjenčana kuma dugogodišnjoj prijateljici Hani Huljić na njezinom vjenčanju s Petrom Grašom.

Lijepa Splićanka zablistala je u kreaciji modnog brenda Arileo, baš kao i mladenka, a zanimljivo modno izdanje brzo je postalo tema na društvenim mrežama.

Domenica Žuvela u svilenom kombinezonu modnog brenda Arileo
Jadran Babić 

Naime, Domenica je odjenula glamurozni svileni kombinezon ljubičasto plave boje, a oko struka je imao suknju koja je naprijed bila kraća, a iza duža i na taj način stvorila 'princeza' efekt.

Gornji dio sastojao se od korzeta bez rukava, a s obzirom na niske temperature pjevačica je preko ramena prebacila kratku crnu bundicu. Svečano izdanje upotpunila je srebrnim salonkama i visećim naušnicama.

Kao i Hana, odlučila se za glamuroznu valovitu frizuru, a prilikom izlaska iz crkve s kumom Tomažom Kavčićem nije skrivala emocije.

Podsjetimo, Domenica je na svom Instagramu objavila da je stigla iz Zagreba stigla u Split dan prije vjenčanja.

Domenica Žuvela stigla u Split u društvu Haninog brata Ivana Huljića
Instagram screenshot 

Pjevačica sudjeluje u showu Ples sa zvijezdama pa je proteklih dana bila zauzeta pripremama i treninzima, a na putu za Split pridružio joj se, izgleda, i brat Hane Huljić, Ivan.

Također, Hana je uhvaćena dan prije vjenčanja u Splitu u blizini Grašinog stana, a po svemu sudeći, završavala je zadnje pripreme pred najvažniji događaj u životu. 

Petar i Hana vjenčali su se u crkvi sv. Dominika u krugu najbližih, a u galeriji pogledajte više fotografija s događaja koji je privukao je veliku pažnju medija i javnosti.

Jadran Babić Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić