Iako ni Hana Huljić ni Petar Grašo nisu govorili o svom vjenčanju, te se o njemu gotovo ništa nije znalo unaprijed, nakon što je trenutno najeksponiraniji par hrvatske estrade izrekao sudbonosno da i proslavio najvažniju noć u životu s 50-ak uzvanika koje su činili njihova najbliža obitelj i prijatelji, počeli su curiti detalji.

Puno se tako pričalo o Haninoj vintage vjenčanici, Grašinoj trojici kumova pa čak i njihovoj neobičnoj svadbenoj torti, a nedavno su procurile i fotografije lijepe mladenke nakon šminkanja.

Svadbeni make up Hane Huljić
Instagram 

 Za make-up je zaslužan Josip Lijić. On je za vjenčanje uredio mladenku i njezinu kumu Domenicu Žuvelu. Sad su se pojavile i Domenicine fotografije, te se vidi da je simpatična kuma i ovaj put uspjela izgledati kao rođena sestra svoje najbolje prijateljice.

Dok je Hana nosila nježnu šminku s tek malo tuša na očnim kapcima, blagim rumenilom na obrazima i neutralnim ružem na usnama, Domenica se ohrabrila oči istaknuti crnim obrubom, jačim sjenilom i naglašenim trepavicama.

Obje su se plavokose prijateljice odlučile za raspuštenu kosu s valovima, a ovdje je Hana izabrala nešto naglašenije glamurozne kovrče, Domenica se odlučila za tek blage valove u kosi.

Svadbeni make up Domenice Žuvele
Instagram 

 Hana je na svome vjenčanju minimalistički pristupila i nakitu, te je u ušima imala decentne biserne naušnice, a kuma je izabrala nešto upadljivije viseće naušnice s ukrasima u obliku zvijezda te je oko vrata nosila tanki srebrni lančić.

Sličan ukus su pokazale i kod odijevanja te je njihove haljine za ovu priliku dizajnirao modni brend Arileo. Hana je, kao što je već poznato, nosila vjenčanicu izrađena u vintage stilu, sa srcolikim blagim izrezom s prednje strane, lepršavog donjeg dijela u više slojeva, a na glavi je imala šešir s u stilu britanskih kraljevskih dama.

Domenica je odjenula glamurozni svileni kombinezon ljubičasto plave boje, a oko struka je imao suknju koja je naprijed bila kraća, a iza duža i na taj način stvorila 'princeza' efekt.

Domenica Žuvela na vjenčanju Hane Huljić
Jadran Babić 

 Gornji dio sastojao se od korzeta bez rukava, a s obzirom na niske temperature pjevačica je preko ramena prebacila kratku crnu bundicu. Svečano izdanje upotpunila je srebrnim salonkama.

Još fotografija Hane i Domenice pogledajte u galeriji: 

Instagram Domenica Žuvela i Hana Huljić su najbolje prijateljice