Iako je 'vjenčanje godine' iza nas, interes javnosti oko detalja s vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić ne jenjava. Dobili smo tako priliku vidjeti fotografije s vjenčanja koje su dijelili uzvanici, ali i njihovu svadbenu tortu, a sad su objavljene još neke fotografije nastale tijekom priprema za vjenčanje. 

Na Instagramu brenda Arileo koji stoji iza Hanine vjenčanice, ali i haljine njene kume i najbolje prijateljice Domenice Žuvele, osvanule su dvije do sad neviđene fotografije mladenke. 

Hana Huljić i Domenica Žuvela spremaju se za vjenčanje
Instagram 

 Na prvoj fotografiji zabilježene su Hana i Domenica već spremljene i uređene u haljinama. 

'U moru ovog ludila samo ljubav ostaje...', stoji na fotografiji. 

Druga fotografija otkriva kako Hana bez svoje ljubimice, kujice Mike, nije mogla ni na dan vjenčanja, a Mika je dobila i prikladnu opravicu. 

'Najslađa djeverušica Mika', piše na fotografiji. 

Hana Huljić pozirala je s kujicom Mikom
Instagram 

 Podsjećamo, Hanina vintage vjenčanica privukla je puno komentara, a dizajner Jurica Pirić iz Arilea za Story.hr otkrio je da su oni, ali i Hana oduševljeni finalnim rezultatima. 

'Vjenčanica je napravljena u jednom retro, vintage stilu. Mi smo to uspješno postigli, a to je nešto što Hana voli. Sklona je retro stvarima i na taj način smo razmišljali. Haljina je tipična za pedesete godine, a o ukusima se ne raspravlja. Mene kao dizajnera ne zanima što drugi misle, mene samo zanima Hana, a ona je prezadovoljna, kao i mi', veselo nam je poručio Jurica između ostalog. 

Još fotografija s vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić pogledajte u galeriji: 

Jadran Babić, Instagram Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se 19. veljače 2022. u Splitu