ŠTO SE DOGAĐA S MADONNINIM LICEM? Zbog tri face liftinga i filera mijenja oblik prilikom svakog izlaska u javnost

Madonna je još jednom dokazala kako je odavno prestala diktirati trendove, već ih sda samo slijepo slijedi zbog brojnih operacija kojima je deformirala lice.

Profimedia

Posrnula kraljica popa Madonna ne prestaje šokirati svojom pojavom.

Slavna pjevačica već neko vrijeme privlači pažnju svjetskih medija zbog golišavih fotografija na Instagramu i onih na kojima izgleda trideset godina mlađe no što jest zbog prekomjerne upotrebe filtera.

Ipak, najviše pažnje dobije kada se negdje pojavi u javnosti te pokaže realno stanje stvari. Naime, zbog niza plastičnih operacija koje ne priznaje i raznih filera, lice pjevačica potpuno je deformirano, a mnogi se pitaju što joj je to trebalo u sedmom desetljeću.

Ipak, zbog posebnog načina prehrane, pop kraljica u 63. godini ima vrlo zategnuto tijelo, no lice joj više nije prirodno, koliko god ona to skrivala.

Tako je glazbena ikona nekada diktirala trendove, a danas ih nažalost samo slijepo prati.

Nedavno je poznati plastični kirurg Gary Linkov potvrdio da je Madonna desetljećima korigirala svoje lice raznim estetskim zahvatima, a njegova procjena jest da je od 1982. godine napravila tri face liftinga, tri puta podigla obrve, dva puta kapke, te puno puta ubrizgala filere, a ne isključuje niti činjenicu da je radila na implantatima na čeljusti i da je uklonila višak masnoće.

Profimedia 

Također, čini se kako je pjevačica ugradila implantate u stražnjicu, no često zaboravi fotošopirati ruke koje zatim odaju koliko godina zapravo ima.

Zašto to radi, nitko ne zna, a upravo je ona bila jedna od prvih koje su se protivile umjetnom izgledu te ponosno isticala kako se nikada nije htjela imati, čak i onda kada su joj to savjetovali.

Tako jedna od najvećih svoju karijeru posljednjih godina gradi na skandalima, a manje na glazbi, a kolika je razlika Instagrama i stvarnosti, šokirajte se u našoj galeriji.

Instagram, Profimedia Madonna zbog brojnih operacija više ne sliči sebi