Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO KAKO ZAISTA IZGLEDA MADONNINA KOŽA: Zaboravila je fotošopirati jednu stvar koja je otkrila njezine prave godine

Madonna već neko vrijeme šokira svojim pretjeranim korištenjem photoshopa, ali čini se da ga i dalje nije naučila koristiti.

Madonna Izvor: Instagram

Kraljica popa, Madonna, kroz svoju je itekako osebujnu karijeru, naučila kako privlačiti pažnju javnosti i medija. Otpjevala je hitove koje obožavaju milijuni, ali u posljednje je vrijeme u fokusu zbog svog izgleda.

U 64. godini pjevačica ima tijelo na kojoj joj zavide i duplo mlađe žene, ali lice je sasvim druga stvar.

Madonna Izvor: Instagram

Osim što je u potpunosti lice unakazila botoksom i filerima, stravično se uređuje na društvenim mrežama. Kod nje je i više nego jasno da koristi prilično jake filtere zbog kojih izgleda 20 godina mlađe, ali je zato situacija uživo itekako drugačija. Kada pogledate njezine fotografije s početka karijere, kao i one nastale prije desetak godina te današnje, radi se o gotovo potpuno drugoj osobi.

Ipak, najviše čudi i najveća je ironija njezina ovisnost o plastičnoj kirurgiji jer je nekada bila njezin žustri protivnik. 'Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas netko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas uljepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života', istaknula je prije tri godine, a sada se svi možemo na to samo lijepo nasmijati.

Madonna Izvor: Profimedia

A iako ga koristi na dnevnoj bazi, izgleda da photoshop i dalje nije naučila koristiti. Naime, na Instagramu je povodom Dana zahvalnosti objavila fotografije sa kćerkicom Mercy James, a nakon što je ponovno uredila lice do neprepoznatljivosti, ruke je izostavila.

Upravo su one glavni pokazatelj godina, a u Madonninom slučaju i pokazatelj realnog izgleda bez photoshopa.

O kakvim je fotografijama riječ, pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals