TKO JE NAVODNA BIVŠA DJEVOJKA DEMI MOORE? Srpkinja ju je tješila nakon ponižavajuće stvari na koju ju je natjerao Ashton

Dugo se šuška da je Demi Moore nakon tri propala braka ljubila Srpkinju Mašu Mandžuku, dok je trenutno u sretnoj vezi s poznatim kuharom.

Profimedia

Dok se njezina obitelj suočava s teškom dijagnozom njena bivšeg supruga Brucea Willisa (67), Demi Moore (59) ima podršku svog novog dečka.

Kako piše Page Six, glumica je nekoliko mjeseci u vezi sa švicarskim kuharom i vlasnikom restorana Eleven Madison Park u New Yorku, Danielom Hummom (46).

Profimedia 

'Jako su zagrijani jedno za drugo u ovim trenucima. Daniel radi duge, teške sate u svom restoranu, ali svejedno često uzima slobodnog vremena kako bi mu se Demi pridružila ondje na romantičnim večerama', ispričao je izvor.

Humm je poznati chef i njegov restoran Eleven Madison Park, koji ima jelovnik bez mesa, je dobio pet zvjezdica od uglednog The New York Timesa i osvojio prvo mjesto na listi najboljih svjetskih restorana 2017. Kako su pisali američki mediji, kuhar je 2019. u tajnosti bio u vezi s Laurene Powell Jobs, udovicom milijardera Stevea Jobsa. Nije poznato kada su prekinuli.

Moore iza sebe ima tri braka. S Freddyjem Mooreom bila je od 1980. do 1985. godine, s Willisom od 1987. do 2000. godine te zajedno imaju tri kćeri, a s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom od 2005. do 2013. godine.

S Bruceom je i dan danas u bliskim odnosima, kao i s njegovom sadašnjom suprugom, dok je Ashtona više puta optužila za jako ružne stvari - od višestruke prevare, prisiljavanja na seks u troje do toga da ju je ostavio jer mu nije mogla roditi dijete.

Demi u svojim memoarima tvrdi i kako je Ashton tražio od nje da mokri po njemu, a ta pikanterija izazvala je opću pomutnju u javnosti. 'Bilo je tako ponižavajuće i odvratno, još uvijek imam traume zbog naše veze', rekla je glumica. Moore i Kutcher krenuli se viđati 2003. godine nakon što su se upoznali na večeri sa zajedničkim prijateljima, a dvije godine nakon su stali pred oltar. Službeno su se razveli 2013. godine.

Ipak, posljednjih godina se pisalo da je Demi u vezi s 13 godina mlađom srpskom kostimografkinjom Mašom Mandžukom. Nije poznato kad su se i kako su se Demi i Maša upoznale, no prvi put su viđene zajedno 2014. kad su obje posjetile umjetničku izložbu fotografa Briana Bowena Smitha u Los Angelesu.

Profimedia 

Četiri godine kasnije snimljene su u losanđeleškom naselju Los Feliz kako se zabavljaju s Mašinom kćerkicom, nakon čega su se rasplamsali tračevi o njihovoj vezi te se pričalo kako njih dvije zajedno odgajaju dijete.

Maša je pretprošle godine i čestitala rođendan Demi na Instagramu. 'Sretan ti rođendan, prekrasni anđele! Zahvalna sam na tih devet godina koliko si u mom životu'. Mnogi su to shvatili kao konačnu potvrdu da su njih dvije u vezi već devet godina.

Maša je, inače, rođena u Srbiji, ali živi u New Yorku gdje je i završila studij, te započela uspješnu karijeru kao kostimografkinja. Radila je kao kostimografkinja u showu 'Top model', a i na brojim filmskim setovima među koje spada Oscarom nagrađeni 'La La Land'. Također je suvlasnica modnog Brenda ‘Anda&Masha’, te je surađivala s brojnim slavnim ženama poput Rihanne, Anne Hathaway, Drew Barrymore i Alicije Keyes.

Rođena je u 1975. godine što znači da je od Demi Moore mlađa 13 godina. Poznato je da ima kći Rumi koju je dobila iz veze sa srpskim umjetnikom Bogomirom Doringerom.

Više fotografija Demi i Maše pogledajte u galeriji.

Profimedia Demi Moore iza sebe ima tri braka i navodnu vezu sa Srpkinjom Mašom