SHAKIRA ZABRINULA OBOŽAVATELJE IZGLEDOM NA ODMORU: Ispijena lica pokazala rebra

Shakira je snimljena na plaži na Ibizi tijekom odmora sa sinovima.

Profimedia

Shakira (45) prošlog tjedna je uživala s djecom u odmoru na Ibizi gdje je pokazala veoma vitku figuru i ispijeno lice.

Pjevačica je snimljena na plaži popularnog španjolskog otoka, a dok se skidala iz crne haljine u gornji dio bikinija i kratke hlače, nazirala su joj se rebra. Shakirine fotografije su zabrinule fanove.

Kolumbijka je bila u društvu svojih sinova Milana (9) i Sashe (7) dok njen dečko Gerard Pique (35) nije bio s njima.

Profimedia 

Nogometaš zbog utakmica s njegovim klubom Barcelona nije mogao doći s obitelji na odmor.

Inače, Shakira se pojavila u javnosti nakon dulje vremena, a gledatelji ju mogu pratiti u NBC-ovom showu 'Dancing With Myself' i pripala joj i uloga izvršnog producenta. Osim nje dio emisije će biti pjevač Nick Jonas i glumica Liza Koshy.

Profimedia 

Podsjetimo, Kolumbijka za koju zbog njezine visine od 157 centimetara kažu da se 'otrov čuva u maloj bočici', od 2011. je u vezi s Piqueom s kojim je dobila sinove. Upoznali su se dok je snimala video za singl 'Waka Waka (This time for Africa)' koji je bio himna Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Par ne planira izgovoriti 'sudbonosno da' o čemu je pjevačica progovorila dok nogometaš ne priča previše o privatnom životu.

'Već imamo sve što nam treba. Skupa smo, volimo se i imamo djecu. Brak ništa ne bi promijenio. No, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću to učiniti', rekla je Shakira koja se prošle godine našla u problemima sa španjolskom vlasti zbog optužbe za utaju poreza.

Više fotografija para pogledajte u galeriji. 

Profimedia Shakira i Gerard Pique upoznali su se 2010. godine