Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARDASHIANKE SU ZAPRAVO GENIJALKE: TOP 18 najpametnijih 'glupih' zvijezda

Iza kulisa, mnogi slavni su zapravo vrlo pametni, ma kakve god glupave uloge glumili koje ih kasnije obilježe

 Izvor: Profimedia

Postoji mnogo poznatih osoba za koje biste mogli pomisliti da su glupi, isprazni ili jednostavno šašavi. Možda je to zbog određenog lika koji su utjelovili, vrste posla koji obavljaju, ili javne slike koju projiciraju u svijet. Ali pogodite što? Iza kulisa, mnogi od tih ljudi su zapravo vrlo pametni.

1. Lisa Kudrow. Iako je igrala brojne 'šašave' uloge, Lisa ima diplomu iz biologije sa sveučilišta Vassar. Radila je kao znanstvenica nekoliko godina, a onda se počela baviti glumom.

2.Nolan Gould, glumac koji je glumio stvarno glupog klinca u 'Modernoj obitelji', završio je srednju školu sa 13 godina.

nolan gould Izvor: Profimedia

3. Dolly Parton. Na pitanje jesu li je vrijeđali vicevi o 'glupim plavušama, odgovorila je: 'Ne. Znam da nisam glupa, a znam i da nisam plavuša'. Moramo voljeti Dolly.

4. Kesha. Imala je gotovo savršen rezultat na SAT-u i bila je primljena u Barnard, ali odustala je jer se željela baviti glazbom.

5. Shakira tečno govori pet jezika: španjolski, engleski, portugalski, talijanski i arapski. Također sve svoje pjesme sama prevodi.

6. Rebel Wilson je odvjetnica.

7. Rowan Atkinson. Magistrirao je elektrotehniku i radio je na doktoratu prije nego što se odlučio potpuno posvetiti šoubizu. Definitivno je imao rezervni plan za slučaj neuspjeha pod svjetlima reflektora.

8. Ken Jeong je doktor medicine. Možete li zamisliti da ste njegov pacijent?

9. Betty White. Prema intervjuima s njezinim kolegama, zapravo je vrlo pametna. Nimalo nije slična nekim likovima koje je glumila.

10. Cindy Crawford završila je srednju školu kao najbolja učenica u DeKalb srednjoj školi. Diplomirala je kemijsko inženjerstvo na sveučilištu Northwestern s akademskom stipendijom.

11. Chris Pine. Diplomirao je engleski na Berkeleyu i to se vidi. Izuzetno je elokventan i rječit u intervjuima.

12. Paris Hilton je zapravo vrlo inteligentna. Glas kojim govori je samo gluma kojom je usavršila svoju reputaciju glupe plavuše. Zatim je snimila 'Simple Life' i zaradila milijune dolara prodajući doslovno sve. Ona je marketinška genijalka.

paris hilton Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

13. Ryan Reynolds. Na dobrom je putu da kroz svoje poslovne pothvate postane milijarder u sljedećem desetljeću.

14. Ben Affleck. Nakratko je otišao na Occidental College, gdje se školovao i Obama. Još jedna zabavna činjenica je da su ga izbacili iz kasina u Vegasu zbog brojanja karata.

15. Ashton Kutcher proučavao je biomedicinu kako bi pomogao u pronalaženju lijeka za stanje srca njegovog brata blizanca. Odustao je nakon što je dobio ugovor o manekenstvu. Vrlo je pametan poduzetnik. Zaradio je nekoliko stotina milijuna dolara.

16. Sofia Vergara trebala je postati stomatologinja. Ipak, odustala je od tog plana kako bi se bavila glumom.

sofia vergara Izvor: Profimedia

17. Will Smith je odbio stipendiju na MIT-u da postane reper.

18. Nepopularno mišljenje, ali Kardashiani su vrlo pametni. Doslovno su izgradili ogromno poslovno carstvo i jedan od najpoznatijih svjetskih brendova. Ne morate ih voljeti, ali nema šanse da skupina glupih pojedinaca može doseći ovu razinu uspjeha.

Povezane vijesti

Magazin

Royals