Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AMERIČKI TURISTI NISU PREPOZNALI KRALJICU Njezin odgovor oduševio javnost

Iako se čini da je kraljica prilično prepoznatljiva u cijelom svijetu, to nije bio slučaj s grupom turista koja ju nije uspjela prepoznati, a njezin odgovor nasmijao je javnost diljem svijeta

 Izvor: profiimedia

Kraljica Elizabeta je jedna od najprepoznatljivijih osoba na svijetu, ali čak i ona ponekad može proći 'ispod radara'. Naime, ona svake godine dio ljetnog odmora provodi na svom škotskom imanju Balmoralu.

Kad je tamo, nastoji se opustiti, pa odjevne kombinacije po kojima je pamtimo mijenja za nešto udobnija izdanja te uživa u jednostavnim aktivnostima poput provođenja vremena s obitelji i šetnje sa psima.

Kraljica voli uživati u samoći sa svojim životinjama Izvor: Profimedia

Tijekom jedne od svojih šetnji po imanju, kraljica je naletjela na skupinu američkih turista koji očito nisu imali pojma da razgovaraju s engleskom kraljicom, kaže njezin bivši časnik za zaštitu Richard Griffin, koji je s kraljevskom obitelji radio više više od 30 godina.

Griffin je priču podijelio s Timesom, objašnjavajući da su je turisti pitali živi li u tom području, na što je kraljica odgovorila da ima kuću u blizini, pritom misleći na dvorac Balmoral. Međutim, kada su turisti pitali je li ikada upoznala kraljicu, njezin je odgovor bio savršen primjer toga koliko je duhovita i opuštena u takvim situacijama. 'Ne, ja nisam ali ovaj policajac je', odgovorila je pokazujući na Griffina.

 Izvor: Profimedia

Nažalost, Griffin nije rekao kako je u tom trenutku reagirao na briljantan odgovor, ali je otkrio da se grupa turista razišla s kraljicom nemajući pojma koga su upravo upoznali. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals