ONA GA NIJE VOLJELA, A OVAKO JE MUSK CVILIO ZA AMBER: 'Tražim srodnu dušu. Teško mi je odlaziti sam na spavanje'

Elon Musk je istresao svoju dušu u studenom 2017. u intervjuu za Rolling Stone i otkrio koliko mu je teško pao prekid s Amber Heard.

Profimedia

Tijekom suđenja Amber Heard i Johnnyja Deppa na vidjelo izlazi sve više informacija o glumici koje pokazuju njezino pravo lice.

Među njima su i poruke koje je Amber Heard slala bivšem Deppovu agentu, Christianu Carinu, a odnose se na Muska i u njima je ona napisala da ne voli milijardera. ‘Nosim se s prekidom. Mrzim kad stvari odu u javnost. Zaista sam tužna’, napisala mu je početkom kolovoza 2017., a Carino je objasnio da je vjerovao da se poruka odnosi na prekid s Muskom.

Profimedia 

‘Nisi bila zaljubljena u njega. Rekla si mi tisuću puta da s njim samo popunjavaš prazninu. Zašto bi bila tužna kad nisi bila zaljubljena u njega?’, odgovorio joj je.

‘Znam, ali htjela sam imati vremena za tugu i oporavak’, glasio je njen odgovor.

Zbog ovih poruka se javnost sažalila nad milijarderom Muskom koji je javno cvilio nakon prekida s Amber. Naime, on je istresao svoju dušu u intervjuu za časopis Rolling Stone u studenom 2017.

'Možda će mi trebati neko vrijeme da se vratim starom ritmu. Upravo sam prekinuo s djevojkom. Stvarno sam bio zaljubljen i ovo me jako boli. Zapravo, ona je više prekinula sa mnom nego ja s njom, mislim', ispričao je Elon, kojem se tada bilo teško usredočiti na razgovor s novinarom.

Profimedia 

U jednom trenutku je otišao u kupaonicu kako bi se sabrao. Priznao je i da mu je bilo teško lansirati vozilo naziva Model 3 jer je nekoliko tjedana osjećao ozbiljnu emocionalnu bol.

'Trebao mi je svaki komadić volje da bih odradio događaj za predstavljanje Modela 3 i ne bih izgledao kao najdepresivniji tip ondje. Većinu dana sam bio nekako bolestan. I onda sam se morao psihički podići: popio sam nekoliko energetskih pića družio se s pozitivnim ljudima i onda rekao sebi: 'Imam sve te ljude koji ovise o meni. U redu, učinit ću to!'', otkrio je Musk u intervjuu.

Profimedia 

Za predstavljanje Modela 3 je milijarder imao i vrlo značajnu pjesmu 'R U Mine?' od benda Arctic Monkeys. 'Postoji li netko za koga mislite da bih s njime trebao biti u vezi? Tako mi je teško čak i upoznati ljude. Tražim dugoročnu vezu. Ne želim seks za jednu noć. Tražim ozbiljnu partnericu ili srodnu dušu, tako nešto', istaknuo je Elon u daljnjem razgovoru.

'Ne mogu biti sretan ako nemam dugoročnog partnera, ako nisam zaljubljen', dodao je nakon što mu je novinar savjetovao da ne uskače u veze.

Profimedia 

Potom je rekao milijarderu da potreba za nekim toliko velika da se bez njega osjećate kao ništa je suovisnost iz udžbenika. Elon se s time nije složio.

'Nije istina. Nikad neću biti sretan ako nemam nekog. Teško mi je odlaziti sam na spavanje. Nije kao da ne znam kako je to: Biti sam u velikoj, praznoj kući i tvoji koraci odzvanjaju hodnicima, nikog nema i nitko nije na jastuku kraj tebe. Je*ote. Kako se učiniš sretnim u takvoj situaciji?', rekao je Musk.

Podsjetimo, Elon i Amber su prvi put prekinuli 2017. godine zbog prenatrpanih rasporeda, ponovno su se spojili 2018., ali ni to nije dugo potrajalo.

Najbogatiji čovjek na svijetu je nekoliko puta u javnosti viđen s masnicama na licu i pričalo se da mu je to učinila glumica. 

Musk je sada u vezi s 23 godine mlađom glumicom Natashom Bassett.