Izdaleka gledano, život holivudskih zvijezda zvuči savršeno. Na prvi pogled, imaju sve, novac, slavu, luksuzan život, no ni svakom od njih nije sve bilo med i mlijeko. Neke velike zvijezde imale su zaista teške početke i odrastanje kakvo nitko ne bi poželio.

Charlize Theron

Charlize je odrasla u ruralnom dijelu Južne Afrike, na farmi blizu Johannesburga s majkom Gerdom i ocem Charlesom. Kad joj je, u lipnju 1991., bilo samo 15 godina, svjedočila je kako njena majka ubija njenog oca.

Naime, Charles je bio alkoholičar i tom je prilikom napao suprugu, koja ga je ubila u samoobrani te je kasnije na sudu oslobođena odgovornosti. Charlize je o ovom incidentu dugo šutjela, a sad ga vrlo rijetko spominje.

'Moj otac je bio toliko pijan da je jedva hodao kad je s pištoljem ušao u kuću. Mama i ja smo bile u spavaćoj sobi naslonjene na vrata koja je pokušavao otvoriti. Onda se odmaknuo i tri puta samo pucao u vrata. Bilo je pravo čudo što nas ni jedan metak nije pogodio', ispričala je Charlize i dodala da je njena majka 'okončala prijetnju' ubivši njenog oca.

'Ne sramim se pričati o tome jer mislim da o takvim stvarima moramo govoriti, tim više što nismo sami u tome. Za mene je ovo uvijek bila priča o tome što znači odrastati s ovisnikom i što to učini osobi', istaknula je.

Woody Harrelson

Malo ljudi zna da je otac slavnog glumca bio plaćeni ubojica koji je pola života proveo u zatvoru. Nedugo nakon što je pušten na uvjetnu slobodu iz zatvora nakon ranije izvršenih ubojstava, ubio je okružnog suca te je osuđen na doživotni zatvor.

Otac Woodyja Harrelsona bio je plaćeni ubojica
Profimedia 

Woody, koji je tad išao u srednju školu nije imao pojma tko je on, sve dok jednom slušajući vijesti na radiju nije zapazio da se sumnjivac preziva kao i on, te je upitao majku je li im taj čovjek u rodu, na što mu je majka odgovorila da se radi o njegovom ocu.

Glumac je kasnije u intervjuu otkrio da je pokušao s njim uspostaviti odnos, no da ga nije gledao kao roditeljsku figuru.

'Nije bio baš neki roditelj. Propustio je većinu mog odrastanja', ispričao je Woody.

Elon Musk

Errol Musk (72), otac milijardera Elona Muska, i njegova pokćerka Jana Bezuidenhout (30) nedavno su dobili sina, a nagađa se da je upravo to razlog razdora u obitelji najbogatijeg čovjeka na svijetu. Elon Musk, svog je oca etiketirao kao zlu i groznu osobu, te je rekao da je on napravio 'gotovo svaku zlu stvar koje se neka osoba može sjetiti'.

Elon Mus
Profimedia 

Njegova posvojena kći Jana imala je samo četiri godine kad je Errol oženio njenu majku, a za Daily Mail je je Errol rekao da se svoje nekadašnje supruge Heidi-Mari ‘jedva sjeća’ iako su u braku bili 18 godina i dobili dvoje djece. Elon se na to navodno jako razbjesnio.

Moja djevojka Jana je zatrudnjela i DNK test je pokazao da je to moje dijete. Naravno da ga volim, iako nije bio planiran. Rekao sam za njega svojoj kćeri Ali misleći da će mi pokazati potporu i razumijevanje, ali ona je rekla da sam lud, mentalno poremećen. Rekla je za to ostalima i svi su pobjesnili. Misle da sam senilan i da bih trebao živjeti u staračkom domu, a ne živjeti život i imati malog sina’, rekao je Errol za Daily Mail.

Mariah Carey

Pjevačica je najranije godine provela u prilično kaotičnoj obiteljskoj atmosferi, a roditelji su joj se razveli kad je imala samo tri godine. Ona i brat Moragn otišli su živjeti s majkom dok je njihova sestra Alison ostala s ocem.

Sestra Mariah Carey bila je ovisnica i bavila se prostitucijom
Profimedia 

Mariah je odrasla daleko od oca, a izgubila je i kontakt sa sestrom. Alison je postala ovisna o drogama, bavila se prostitucijom, a s Mariah se posvađala kad je 1994.. njihova majka pokušala dobiti skrbništvo nad Alisoninim djetetom. Pjevačica u intervjuima izbjegava tu temu.

Leighton Meester

Zvijezda serije ‘Tračerica’ rođena je u zatvoru gdje je njena majka Constance služila kaznu zbog umiješanosti u krijumčarenje droge između Jamajke i SAD-a.

Leighton Meester rođena je u zatvoru
Profimedia 

Leighton je ispričala da je njeno odrastanje bilo normalno te da je s majkom imala dobar odnos sve do 2012. Glumica je tužila majku kako bi dobila skrbništvo nad svojim bratom, nakon što je Cosnstance navodno potoršila novac namijenjen za liječenje svog sina.