'Mad Max' je zaslužio titulu jednog od 'kultnih postignuća'. Međutim, malo tko je znao što se zapravo dogodilo na setu, o čemu je sada prvi put progovorio kolumnist New York Timesa - Kyle Buchanan u novoj knjizi: 'Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road'.

Turbulentan odnos Charlize Theron i Toma Hardyja
Profimedia 

Naime, otkrio je kako između glavnih glumaca, Charlize Theron (46) i miljenika žena - Toma Hardyja (44), nije bilo idilično, a kako je sve prošlo svjedoči i činjenica da je u jednom trenutku glumica natjerala producenta da bude s njom cijelo vrijeme kao 'zaštitom' od Hardyja.

Natasha Hopkins, kaskaderica u filmu, rekla je kako Theron nije htjela gubiti vrijeme na snimanju jer je tada dobila bebu i morala je uskladiti posao i majčinstvo. Također, snimatelj Mark Goelniht prisjetio se kako je Hardy često kasnio na snimanje.

Turbulentan odnos Charlize Theron i Toma Hardyja
Profimedia 

Prepričao je situaciju kada je jednog dana Theron, kao i obično, točno u osam sati bila na setu uredno ošišana, našminkama i s vojnom opremom za snimanje. Međutim, Tom je kasnio više od dva sata, a iako su glumici savjetovali da se ode presvući i odmoriti dok on ne dođe, ona je to odbila i cijelo vrijeme sjedila u kostimu čekajući da se pojavi.

Kad se Hardy konačno pojavio, bilo je nešto poslije 11 sati, a Charlize je bila bijesna.

- Počela ga je psovati govoreći: 'Kaznite je*enog kretena sa 100 tisuća dolara za svaku minutu koju je držao ovu momčad', i 'Koliko ne poštuješ nikoga'. Realno, bila je u pravu. Nije prestala vrištati i histerizirati, a on je vjerojatno sve čuo. Uletio je u sve to i unio joj se u lice riječima: 'Što si mi rekla?'. Djelovao je dosta agresivno i Charlize se tada osjećala ugroženo - rekao je snimatelj.

Nakon toga Hardy je nastavio s kaosom.

– Taj dan je bio prekretnica, jer je tada rekla: 'Želim nekoga kao zaštitu'. Tada je imala producenta koji je bio odlučan biti s njom cijelo vrijeme - objasnio je snimatelj.