Charlize Theron (46) imala je teško djetinjstvo, a svoju želju o majčinstvu je ostvarila posvojenjem

Glumica je snimljena u petak u Meksiku u društvu transrodne kćeri Jackson (10) i kćer August (5). Charlize je skoro neprimijećeno prošla pod zaštitnom maskom i sa sunčanim naočalama te odjevena u haljinu i traper jaknu.

Theron, koja je za nevjerojatnu transformaciju u filmu 'Monster' osvojila nagradu Oscar, posvojila je 2012. nekoliko mjeseci starog Jacksona, a 2015. kćer August. Glumica ne propušta priliku da na Instagramu i u intervjuima istakne koliko voli biti majka i da njezino srce pripada samo njenoj djeci.

Charlize Theron
Profimedia 

Charlize je svojedobno progovorila i o tome da njezina transrodna kći Jackson obožava svaki dan odijevati haljine, a ponekad ih kombinira sa šljokičastim sandalama i zanimljivim dodacima. Da je curica, rekla joj je kad je imala tri godine.

'Da, i ja sam mislila da je on dječak dok mi nije rekao s tri godine: 'Ja nisam dječak'. I eto. Imam dvije predivne djevojke kao i svaki drugi roditelj. Želim ih baš kao i svaki roditelj zaštititi i vidjeti kako ostvaruju svoje snove. Nije za mene da odlučim tko će biti, moraju sami sebe pronaći u svijetu. Moj posao kao roditelja je da ih slavim, volim i zaštitim', istaknula je glumica.

Ignorirala je ruganja i govor mržnje koji je bio usmjeren prema njoj i Jackson.

Inače, Charlize je odrasla na obiteljsko farmi u Južnoj Africi blizu Johannesburga. Njezin otac Charles, koji je bio alkoholičar, prijetio je 21. lipnja 1991. tada 15-godišnjoj glumici i njenoj majci Gerdi. Bio je pijan i imao pištolj te je pucao kroz vrata sobe u kojoj su se one skrivale. Gerda je uspjela doći do pištolja i ubila je Charlesa u samoobrani pa se nije morala suočiti s nikakvim optužbama.

'To obiteljsko nasilje, takva vrsta nasilja koja se događa unutar obitelji je nešto što dijelim s puno ljudi. Nije me sram govoriti o tome jer što više govorimo o toj temi, više shvaćamo da nismo sami u tome. Moja priča je odrastanju s ovisnikom i što ovisnost čini osobi', ispričala je svojedobno.

Više fotografija Charlize s djecom pogledajte u galeriji. 

Profimedia Charlize Theron s djecom