Jedna od najljepših glumica svih vremena, Charlize Theron, pokušava svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, posebice kada su djeca u pitanju.

Nije tajna da je zgodna plavuša posvojila dvoje djece, te da je predana njihovom pravilnom odgoju, čak i ako to znači da će zbog poštivanja želja svoje djece biti osuđena diljem svijeta, kao što se dogodilo nekolicini prije nekoliko mjeseci iz krajnje bizarnih razloga.

Naime, devetogodišnji Jackson posvojen je kao beba, a Charlize je spol djeteta potvrdila tek kasnije za Daily Mail: 'Da, i ja sam mislila da je dječak. Sve dok me nije pogledala kad je imala tri godine i rekla: 'Ja nisam dječak.'

'Povrijedila sam njezine osjećaje kad god sam rekla novinarima da koristi pogrešne zamjenice. U tom trenutku sam odlučila da ne želim biti takva majka i odlučila sam reći istinu naglas i podržati svoje dijete', rekla je glumica tada.

Theron ima i petogodišnju kćer August i u svemu beskompromisno podržava obje kćeri, no nakon što je prvi put objavila fotografije s njima na Instagramu uslijedila je lavina uvreda, ali i prijetnji.

Od tog trenutka Charlize je rijetko dijelila bilo kakve podatke o svojoj obitelji, fotografije s njima gotovo da i nije postavljala na internet, iako su se tu i tamo mogle vidjeti paparazzi fotografije s njezinim kćerima.

Sada je nakon dugo vremena ponovno objavila fotografije s djecom, no za to je imala poseban razlog. Naime, njezinoj majci Gerdi bio je rođendan, a koliko joj to znači glumica je javno istaknula emotivnom objavom.

'Danas je mojoj mami rođendan. Htjela sam to podijeliti sa svima vama jer svatko tko je poznaje zna koliko je nevjerojatna. Ona je zaista život. Smije se glasnije od bilo koga koga poznajem. Sjajna je tenisačica/golfa/pješačica i nadarena govornica! Ona je direktna, iskrena, duhovita i reći će vam kako stvari stoje kad god!', napisala je.

Južnoafrička glumica sve je zaključila rečenicom: 'Ma, ek lief jou oor die maan' što bi u prijevodu značilo 'Mama, volim te do mjeseca'.

Posebnu pozornost privukla je jedna od posljednjih fotografija na kojoj Gerda, Jackson i August planinare, a možete ju vidjeti u nizu fotografije gore.

Charlize Theron ima dvije kćeri Jackson i August
Profimedia 

Naravno, komplimenti na Gerdin račun nisu izostali, a mnogi su komentirali da su Charlize i njezina majka vrlo slične. Također, bilo je pregršt komplimenata na račun kćeri Jackson koja više nije mala, a obožavatelji slavne glumice imali su priliku vidjeti kako sada izgleda.

Jackson je sada prava tinejdžerica i puna je samopouzdanja pa se pratitelji slažu – nitko ne može poreći da je Charlize sjajna majka, a više fotografija Charlize s djecom pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Charlize Theron s djecom