Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

DRAME Celebrity svađe koje su obilježile povijest

Autor Jasmina Rodić
Autor Jasmina Rodić

Rat u svijetu slavnih

Izvor: Instagram

Iako nitko nikada neće uspjeti nadmašiti razinu prepucavanja i vrijeđanja Bette Davis i Joan Crawford, kojima je to bio svojevrstan „sport“, mora se priznati da su Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker ušle u najužu konkurenciju novih najzabavnijih neprijateljica, piše Elle.

Kako nam je uopće ova tema pala na pamet? 'Krivi' su Charlize Theron i njezin kolega Tom Hardy koji su nedavno priznali da se 2015., na snimanju filma „Mad Max: Fury Road“, baš i nisu najbolje slagali. Možda je za to bila kriva nervoza zbog vrućine, jer nije ugodno provesti pola godine u nekoj pustinjskoj zabiti, a još je manje ugodno ući „u cipele“ filma koji svi znaju i obožavaju. “Danas, s pet godina odmaka priznajem da nisam imala dovoljno razumijevanja za Toma i činjenicu da mu vjerojatno nije bilo lako naslijediti nekog tako popularnog i karizmatičnog kao što je Mel Gibson. To je vjerojatno bilo zastrašujuć zadatak, a ja nisam pokazala previše empatije“, ispričala je Charlize. Ekipa sa seta navodno je još mjesecima nakon snimanja prepričavala njihove prepirke iz kamiona i zategnute odnose, a i Tom je priznao da bi cijelu tu epizodu svog života najradije zaboravio. „Charlize je trebala iskusnijeg partnera, za mene je naprosto pritisak bio prevelik i stvarao mi užasnu nervozu. Volim misliti da bih joj danas, kad sam stariji i ružniji, bio daleko bolji partner“, našalio se Hardy.

Izvor: instagram, profimedia

Njihove su nesuglasice sa seta, doduše, „kamilica“ u odnosu na podbadanja dvaju starih holivudskih diva- Bette Davis i Joan Crawford . Neki smatraju da je taj cat fight bila samo mudro osmišljena marketinška akcija, drugi da se doista nisu podnosile zato što su bile – slične. Dobro, Bette je bila mrvicu duhovitija i maštovitija u smišljanju uvreda. „Zašto tako uvjerljivo glumim kučke? Zato što u privatnom životu to nisam. Joan Crawford zato tako sjajno glumi dame!“. Bette je s veseljem smišljala i s novinarima dijelila svoje „bisere“, a nije prestala čak ni nakon što je njezina ljuta konkurentica umrla. „Koji je moj komentar na Joaninu smrt? O mrtvima sve najbolje. Dakle: umrla je, to je dobro!“.

Izvor: instagram profimedia

Pitamo se hoće li istu stvar jednog dana izjaviti i Kim Cattrall o Sarah Jessici Parker, jer cijeli svijet zna koliko ju mrzi. Još se tijekom snimanja serije „Seks i grad“ šuškalo kako Kim ne podnosi Sarah, smatrajući da nije fer što ona zarađuje puno više od ostale tri junakinje iz serije, i na njih gleda „s visoka“, da bi svađa s godinama eskalirala i prerasla u otvoreno vrijeđanje. Većinom od strane Kim Cattrall. Kad joj je prije nekoliko godina umro brat, Sarah joj je ostavila poruku sućuti na društvenoj mreži, no to nije pomoglo glumicama da se zbliže već je izazvao još veći razdor. I to javno, na Instagramu, na kojem je Kim napisala: „Moja me majka danas pitala kad će te ta licemjerka Sarah Jessica Parker ostaviti na miru? Tvoji kontinuirani pokušaji da mi se umiliš samo su još jedan bolan podsjetnik na to koliko si i onda i sada bila okrutna. Pa da razjasnim ovo jednom za svagda (ako ti još nije jasno): nas dvije nikad nismo i nećemo biti prijateljice. Ti nisi moja obitelj. Posljednji te put molim da me prestaneš koristiti kako bi ispolirala svoj „nice girl“ imidž”. Hm, možda je Bette ipak dobila ozbiljnu konkurenciju!

Izvor: Instagram

Najčitanije

Najnovije

loader