ODUŠEVILA NAVIJAČE HAJDUKA: 'Kraljica Torcide' Iris Livaja objavila fotografije priprema za vjenčanje

Iris Livaja objavila je dvije fotografije priprema za vjenčanje s hajdukovcem Markom Livajom.

Instagram

Iris Rajčić i Marko Livaja prošlog su ponedjeljka uplovili u bračnu luku u Splitu.

Par je zajedno od 2014. godine, a imaju i dvoje djece, sina Lorenza i kćerkicu Elizabet.

Ni bivša manekenka ni nogometaš na društvenim mrežama nisu objavljivali fotografije s vječanja, no Iris je sada u Instagram pričama objavila dvije fotografije priprema za važan dan.

Instagram 

Naime, 42-godišnjakinja je pozirala u bijelom ogrtaču na kojem je pisalo Livaja, a fotografijama je svom novopečenom suprugu prošle nedjelje zaželjela sreću u utakmici protiv Rijeke.

Hajduk je slavio s 3:0 na Poljudu, a dva gola dao je upravo Livaja.

'Još malo', poručila je bivša manekenka poziraju s leđa, a objavila je i fotografiju dok je radila frizuru.

Instagram 

Podsjetimo, Iris navijači Hajduka nazivaju 'novom kraljicom Torcide' jer smatraju kako je ona nagovorila Marka da ostane u Splitu i zaigra.

'Definitivno svaka odluka koja je donešena je odluka moga supruga, a ja ga u tome mogu samo podržati. Kada smo započeli s pričom o povratku ovdje, bila sam trudna, i bila je ta situacija s koronom te moram priznati kako me je bilo strah. U jednom trenutku on mi je rekao da će sve biti dobro i da se ne brinem. Da budem mirna i u principu kada smo došli, dogovor je bio da dođemo na tri mjeseca. Odradio ih je i to je stvarno bilo dobro, kako mu je rekla i njegova intuicija. Poslije se to tako odigralo da ja u niti jednom trenutku nisam stigla razmišljati', izjavila je nedavno za Naš Hajduk.

Iris je bila prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine, a mnogi smatraju kako je smirila 'zločestog dečka' hrvatskog nogometa.

Više fotografija bračnog para Livaja pogledajte u galeriji.

Ivo Cagalj/PIXSELL, Miroslav Lelas/PIXSELL Iris Rajčić i Marko Livaja zajedno su od 2014. godine