EVO ŠTO ISTIČU KAO NAJGORE: Zbog ove fotografije s Bloomovog krštenja, Grubnić je završio na popisu lošeg Photoshopa

Marko Grubnić već se mnogo puta našao na meti kritika zbog pretjeranog korištenja aplikacija za uređivanje fotografija, a sada ga je na svoju listu uvrstio i portal Bored Panda.

Instagram

U današnje vrijeme, rijetko tko malo ne doradi svoje fotografije prije nego što ih objavi na društvenim mrežama.

Ipak, kako je napredovala 'tehnologija uređivanja' i kako postoji sve više aplikacija za dorađivanje stvari s kojima nismo zadovoljni, sve češće se događa potpuni odmak od stvarnosti. Pretjerivanja, smiješni promašaji, promjene koje je nemoguće ne vidjeti, sve je to svakodnevna pojava u svijetu filtera, a brojni svjetski portali često slažu popise najvećih Photoshop tragedija.

Tako je popularni Bored Panda prije nekoliko dana objavio 50 Instagram fotografija koje su daleko od realnosti. 'Dobrodošli u svijet filtera gdje je izgled sve, a sve ostalo ništa. Iako postoje iznimke, društvene mreže još uvijek su poznate po slavljenju taštine - od jačanja ega do toga da se drugi osjećaju jadno. Ali, ponekad je to previše čak i za Instagram. Vidite, neki ljudi uređuju svoje fotografije iznad prihvatljive norme, a rezultati su, pa, izvrtanje stvarnosti', napisali su, a potom objavili fotografije.

Neke su doista strahote nad strahotama, a među njima se našla i fotografija Marka Grubnića koji je mnogo puta bio na meti javnosti zbog iste stvari.

Instagram 

'Kada imate prijatelja koji uredi cijeli grupu', napisali su u opisu. 'Od ovoga su napravljene noćne more', 'Je li koristio Ctrl+C na svima?', 'Ajme, što je sa zubima?', 'Izgledaju kao klonovi', pisali su korisnici ispod fotografije.

Inače, spomenuta je fotografija nastala na krštenju i proslavi prvog rođendana sina Maje Šuput i Nenada Tatarinova, Blooma. Na njoj su pozirali Grubnić, Momčilo Gurović, make-up artist Karlo Rusan i frizer Zvonimir Franić.

Uz njih, na popisu se našla i pop zvijezda Madonna koja u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati javnost svojim Photoshop pothvatima, kao i Soraja Vučelić koja je poznata po tome da svoj izgled mijenja do besvijesti. Svoje su mjesto zauzele i sestre iz klana Kardashian-Jenner.

Više fotografija Marka Grubnića, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Marko Grubnić pozirao je gol 2008. godine na naslovnici Storyja