MAJA I NENAD U STRASTVENOM ZAGRLJAJU NA STORY HALL OF FAMEU: 2018. pjevačica je izazvala pomutnju 'golom haljinom'

U slavljeničkom ruhu i znaku 20. rođendana brenda Story, Jana Story Hall of Fame održava se 9. godinu zaredom!

Josip Regović

Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara?

promo 

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Jana Story Hall of Fame koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha. Jana Story Hall of Fame je dosad slavio najveća ostvarenja na medijskoj i estradnoj sceni, a ove godine u rođendanskom ruhu dodjeljuje 22 nagrade za 20 godina.

Događaj za koji se redovito traži ulaznica više ujedno je i mjesto na kojem se nose najbolje kreacije, a svatko tko dolazi na party ima samo jednu misiju - outfitom 'pomesti' konkurenciju.

Josip Regović 

Maja Šuput pojavila se u društvu tadašnjeg dečka Nenada Tatarinova, a sve je iznenadila golom haljinom po uzoru na svjetsku manekenku Irinu Shayk.

Story 

'Obzirom na to da nikad niste imali konkurenciju, nikad nisam sumnjala u vaš uspjeh. Vi ste jedini celebrity časopis koji ima kontinuitet i kvalitetu, i tako je od samog početka i ostalo. Vama sam dala milijun intervjua, bila sam na milijun naslovnica, i nadam se da će tako i ostati', rekla je Maja o Storyju te 2018. godine.

 Maja i Nenad zablistali su i na pozornici,a fotografi su uhvatili njihov emotivni trenutaku strastvenom zagrljaju.

Pixsell 

Ove godine, prepoznatljivi kipići, rad akademskog kipara Ivana Fiolića, otići će u ruke najboljih glumaca, pjevača, kazališnih i televizijskih lica, zvijezda modnih editorijala i društvenih mreža. Uz njih, Story uredništvo tradicionalno će dodijeliti i najveću nagradu – onu za životno djelo, a i čitatelji portala Story.hr moći će sudjelovati i dati svoj glas omiljenim zvijezdama.

U galeriji pogledajte više fotografija Majine gole haljine.

Pixsell Maja Šuput se pojavila u goloj haljini na Story Hall of Fame-u