Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOMAĆI 'IT' PAR: Prekrasna plesačica i glumac dugo su tajili vezu, a onda su glamurozno potvrdili šuškanja

Valentina Walme i Marko Petrić pravi su primjer 'couple goalsa', a svoju su vezu potvrdili na ovogodišnjem Jana Story Hall of Fameu.

Valentina Walme i Marko Petrić Izvor: Filip Hofer

Ona je plesačica koja nas već godina oduševljava vatrenim izdanjima u raznim televizijskim formatima, on svestrani kazališni, televizijski i filmski glumac, a zajedno čine pravi 'couple goals'.

Valentina Walme i Marko Petrić dugo su vremena bili meta šuškanja zbog čestih zajedničkih pojavljivanja u javnosti, a onda su ove godine na Jana Story Hall of Fameu u lipnju zajedno prošetali crvenim tepihom i svim šuškanjima stali na kraj.

'Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, ne bismo došli zajedno da nije tako. Ali kao što smo već rekli, o svom osobnom životu izbjegavamo govoriti pa ćemo i ovaj put iskoristiti tu istu rečenicu', rekli su tada.

Valentina Walme i Marko Petrić Izvor: Robert Gašpert

Kao što je Valentina dugo vremena pokušavala sakriti emotivni status, ni Marko nije bio previše rječit kada je ta tema u pitanju. Pažnju javnosti privukao je ulogom u serijama ‘Čista ljubav’ i ‘Drugo ime ljubavi’, a u intervjuima je izbjegavao odgovarati na pitanje je li zaljubljen, govoreći da privatni život želi zadržati za sebe.

Ipak, svi već jako dobro znamo da se od naše javnosti teško sakriti, a sumnje da se između njih nešto ‘kuha’ potaknula su sve češća javna druženja koja su trajala od proljeća prošle godine. Valentina i Marko tako su tada viđeni u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, u šetnjama gradom te na društvenim događanjima. Iako su na ta događanja dolazili odvojeno, uvijek bi se u nekom trenutku našli zajedno. Oni koji su ih vidjeli, tvrdili su da između njih postoji iskra, da su uvijek bili vrlo opušteni, nasmijani i raspoloženi te da je njihov odnos sve samo ne prijateljski.

Valentina Walme i Marko Petrić Izvor: Robert Gašpert

Što se na kraju ispostavilo i točnim. Sada ih nazivaju jednim od najljepših domaćih parova, a kako i ne bi kada nigdje ne mogu proći nezapaženo.

Fotografije ovog divnog, mladog para pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals