OVO JE NOVA DJEVOJKA ELONA MUSKA: Ima samo 27 godina, a mnogima je unebesno što su naručili u restoranu preskupog hotela

Glumica Natasha Basset nova je djevojka milijardera Elona Muska, a sada su zajedno otputovali na odmor u St. Tropez.

Profimedia

Suđenje godine između bivšeg glumačkog para Amber Heard i Johnnyja Deppa nije zaobišlo ni najbogatijeg čovjeka na svijetu, Elona Muska.

Kao bivši dečko ozloglašene glumice navodno je, također, trpio fizičko nasilje, a iako su prekinuli jer im veza jednostavno nije funkcionirala, Elon je pred cijelim svijetom zaplakao u intervjuu za časopis Rolling Stone.

Profimedia 

'Upravo sam prekinuo s djevojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povrijeđen.Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam se truditi da ne izgledam tako', otkrio je tada Musk, kojeg su tjednima zadirkivali zbog intervjua.

Inače, milijarder je u prosincu prošle godine u tajnosti dobio kćerkicu sa 17 godina mlađom pjevačicom Grimes što je bilo i njihovo drugo zajedničko dijete. Ipak, kada je postalo jasno da su dobili još jedno dijete, već su obznanili da nisu zajedno, kao i da bi prirodu njihovog odnosa rijetko tko razumio.

Profimedia 

I dok su Grimes veoma brzo počeli povezivati s drugim muškarcima, ali i ženama, 50-godišnjeg Elona su tek sada uslikali s novom, i to 27-godišnjom australskom glumicom Natashom Basset s kojom je uživao u St.Tropezu. Ručali su u hotelu Cheval Blanc gdje sobe koštaju i do 1300 dolara po noći (ali što to znači jednom vlasniku Tesle), a izgledali su kao prilično ležeran par, ako izuzmemo stanje na njegovom bankovnom računu. Čak nisu uživali ni u luksuznom objedu, već su naručili samo pržene krumpiriće i vino. 

Vjeruje se da je par zajedno od veljače ove godine kada su ih uslikali kako ulaze u njegov privatni avion u Los Angelesu.

Glumica Natasha odrasla je u Sydneyju, a preselila se u New York 2019. godine jer je htjela pohađati dramsku školu.  

Više njezinih fotografija, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Natasha Bassett je nova djevojka Elona Muska