Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJEGOV SE KOMENTAR DUGO ČEKAO: Milijarder koji je plakao za Amber iznenadio onim što je rekao o Johnnyju Deppu

Autor Jelena Mileusnić

Oglasio se Elon Musk o suđenju Amber Heard i Johnnyja Deppa.

 Elon Musk je javno tugovao za Amber Heard Izvor: Instagram

'Suđenje godine', ono između nekadašnjih holivudskih golupčića Johnnyja Deppa i Amber Heard, ne prestaje privlačiti pozornost, a komentiraju ga, čini se, svi.

Međutim, komentar jednog čovjeka se posebno dugo čekao. Radi se o Elonu Musku, Amberinom bivšem dečku, s kojim je bila nakon što je puklo s Johnnyjem i za kojeg se u porukama hvalila da ga ne voli.

 Elon Musk bio je s Amber Heard Izvor: Profimedia

Svi su se pitali kako će Musk reagirati na poruke koje su pročitane na sudu budući da je dobro poznato da je javno plakao za Amber i da je bio jedan od rijetkih koji su ljepoticu podržali tijekom suđenja s Deppom koje za nju ne izgleda baš dobro.

'Upravo sam prekinuo s djevojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povrijeđen. Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam se truditi da ne izgledam tako’, rekao je svojedobno nakon njihova prekida.

Elon poruke nije komentirao, ali se napokon oglasio sa svojim komentarom na suđenje godine, a njegove su pomirljive riječi vjerojatno iznenadile mnoge.

'Nadam se da će oboje krenuti dalje. Kad su u svojim najboljim izdanjima, oboje su nevjerojatni', napisao je Musk.

Time je otkrio da ne zamjera ni svojoj bivšoj ljubavi, a ni Johnnyju Deppu koji se o njemu nije baš pohvalno izražavao.

Prvo ga je optužio da je u njegovoj kući imao trojac s Amber i manekenkom Carom Delevingne u vrijeme dok su Amber i Johnny još bili u braku, a u porukama, koje su nedavno pročitane na sudu, glumac ga je nazvao riječju 'mollusk' što je referenca na njegovo prezime, a u prijevodu znači ‘mekušac’.

'Da vidimo je li mekušac našao par. Neka dođe da se vidimo licem u lice. Pokazat ću mu neke stvari koje nikad ranije nije vidio. Primjerice drugu stranu njegova penisa kad ga odrežem', pročitano je na sudu.

Fotografije Amber Heard i Elona Muska pogledajte u galeriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image