PRESLATKI PRINC UKRAO SVU PAŽNJU NA JUBILEJU: Njegovo vrištanje postalo viralni hit, a posebna je i odjeća koju je nosio

Princ Louis ukrao je svu pažnju na platinastom jubileju kraljice Elizabete ll.

Profimedia

Kraljica Elizabeta ll. počela je četverodnevnu proslavu svog platinastog jubileja.

Iako su svi slavili nju, princ Louis ukrao je svu pažnju svojim veselim raspoloženjem, ali i još jednim detaljem – svojom odjećom.

Četverogodišnji princ nosio je mornarsko odijelo koje je prvi nosio njegov otac prije čak 37 godina, kada je imao samo dvije godine. Sličnost princa i njegovog malenog sina bilo je teško ne primijetiti.

Najmlađi sin vojvode i vojvotkinje od Cambridgea ove je godine debitirao u kočiji i na balkonu tijekom jubileja.

Ovo nije prvi put da djeca iz Cambridgea podsjećaju na obiteljsku povijest. Princ George je 2015. godine, kada je imao dvije godine, debitirao u Troopingu u istom plavom kombinezonu koji je William nosio.

Profimedia 

U četvrtak su se princu Louisu na balkonu pridružili brat i sestra, princ George (8) i princeza Charlotte (7) koja je odjenula haljinicu plave boje s mašnom.

Snimljeni su kako se voze u kraljevskoj kočiji sa svojom majkom Kate Middleton, koja je odabrala skupocjenu bijelu haljinu i tamnoplavi šešir.

A princ Louis nije u centru pažnje bio samo zbog odjeće. Viralne su postale grimase koje je radio kada su mlažnjaci letjeli preko palače. Poklopio je uši rukama i počeo vrištati, a njegova nevina reakcija sve je nasmijala.

Profimedia 

 Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u galeriji.

Profimedia Kraljevska obitelj