Danas je započela četverodnevna proslava kraljičina platinastog jubileja. Tijekom povorke u centru Londona svu pažnju ukrali su jedni od najmlađih članova kraljevske obitelji. Djeca princa Williama i Kate Middleton s princezom Charlotte u glavnoj ulozi nasmijala su okupljene, a ona je postala hit na društvenim mrežama.

Princeza Charlotte srednje je od troje djece princa Williama i Kate
Profimedia 

Naime, u jednoj od kočija u povrci bile su Camilla i Kate Middleton sa svojom djecom.

Prinčevi George (8), i Louis (4) te princeza Charlotte (7) sjedili su nasuprot majke i Camile, a najmlađi članovi kraljevske obitelji bili su odjeveni u plave outfite.

Vozeći se u kočiji mahali su okupljenima. U jednom trenutku svi osim princa Louis prestali su mahati, a njegova starija sestra odlučila ga je opomenuti zaustavivši ga svojom rukom.

Ovaj simpatičan trenutak zabilježili su okupljeni građani koji su promatrali povorku, a video je ubrzo postao viralni hit na društvenim mrežama.

Inače, princ Harry i Meghan Markle pridružit će se proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II. sa svojom djecom, potvrdio je njihov glasnogovornik za Page Six.

Princ Harry i Meghan Markle pridružit će se kraljičinoj proslavi
Profimedia 

Nakon tjedana nagađanja, par je potvrdio da će svog sina Archieja (3) i 11-mjesečnu kćer Lilibet odvesti u London u lipnju.

To znači da će kraljica, koja je navršila 96 godina, konačno upoznati i uživo svoju imenjakinju praunuku (Elizabethin nadimak iz djetinjstva bio je Lilibet), koja je rođena u Kaliforniji prošlog lipnja.

Princ Harry i Meghan Markle doći će u London
Profimedia 

Glasnogovornik para rekao je za Page Six: 'Princ Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, uzbuđeni su i počašćeni su što će ovog lipnja sa svojom djecom prisustvovati proslavama kraljičinog platinastog jubileja.'

Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u galeriji.

Profimedia Britanska kraljevska obitelj s godinama se suočavala s raznim tračevima i teorijama zavjere.