OVO SU KĆERI MONICE BELLUCCI: Dok je jedna još premlada, druga osvaja svijet majčinom ljepotom

Talijansku divu Monicu Bellucci mnogi su davno nazvali najljepšom ženom svijeta, a jeste li se zapitali kako izgledaju njezine nasljednice?

Profimedia

Već i vrapci na grani znaju da je Monica Bellucci jedna od najljepših žena svijeta. Rijetki mogu stati rame uz rame s talijanskom glumicom i makenkom, a mnogi jedva čekaju vidjeti kakvu će karijeru napravili njezine kćeri.

Naime, u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom dobila je dvije ljepotice - 17-godišnju Devu i 12-godišnju Leonie, a ako vas zanima kako izgledaju nasljednice talijanske dive, dovoljno je reći da su pokupile sve ono najbolje.

Profimedia 

Iako se Monica trudila godinama ih držati dalje od očiju javnosti, to sad postaje apsolutno nemoguće samim time što je starija Deva krenula maminim stopama i već je osvanula na naslovnicama brojnih svjetskih magazina. Čak je i s majkom zasjala na naslovnici talijanskog Voguea u srpnju 2021. godine.

U intervjuu za časopis Muse, pričala je o manekenskoj karijeri, ali i svojim slavnim roditeljima.

'Od malena do sada, svoje roditelje sam uvijek doživljavala samo kao mamu i tatu. Zadivljena sam njihovim talentom i jako sam ponosna na ono što su postigli tijekom godina, ali to ih u mojim očima ne mijenja'. Rekla je da je u svijet manekenstva ušla zahvaljujući roditeljima koji ju još uvijek 'vode sa sobom na svoja radna mjesta'.

Također je otkrila da pazi na to kako koristi svoj 'imidž u javnosti' i da se oslanja na svoju obitelj koja je bezuvjetno podržava. 'Moji roditelji su zaštitnički nastrojeni i pomažu mi u poslu', zaključila je. 

U veljači 2020. godine Monica Bellucci, koja se od Vincenta Cassela razvela 2013., progovorila je o počecima svoje najstarije kćeri u svijetu manekenstva. 'Mislim da je sama sebi htjela dokazati da može ući u poslovni svijet, da ima sposobnost evoluirati s odraslima i da je sposobna upravljati svojom karijerom'. Ne sumnjamo da će i mlađa kći Leonie krenuti jednakim stopama. 

Više fotografija, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Kćeri Monice Bellucci i Vincenta Cassella