Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GDJE SU JE SKRIVALI DO SADA? Mamu joj nazivaju najljepšom na svijetu, oca najsretnijim muškarcem, a ona osvaja sa 17 

Deva Cassel, kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela, polako ali sigurno korača maminim stopama, a sada je sve oduševila na Fashion Weeku u Parizu.

Deva Cassel Izvor: Instagram

Jedna od najljepših glumica svih vremena, Monica Bellucci, danas je proslavila 57. rođendan. Puno je puta u razgovorima za medije naglašavala kako su za nju godine tek broj i kako se njima ne opterećuje, a možda je baš to tajna njezinog nevjerojatnog izgleda. Osim toga, ova dama zazire od estetskih operacija.

Monica Bellucci Izvor: Profimedia

Iako je karijeru započela kao 16-godišnjakinja, svjetsku je slavu stekla glavnom ulogom u talijanskom filmu Malèna iz 2000. godine. Nakon toga, posebnu je pažnju javnosti privukla je 2004. ulogom Marije Magdalene u kontroverznoj 'Pasiji' redatelja Mela Gibsona.

Kada je u pitanju njezin ljubavni život, 1999. se udala za francuskog glumca Vincenta Cassela s kojim je dobila dvije kćeri, Devu i Leonie. Ipak, ljubav je 'pukla' 14 godina kasnije iz nepoznatih razloga. A upravo je 17-godišnja Deva, njezina starija kći, u posljednje vrijeme česta tema stranih medija.

Pojavila se na Fashion Weeku u Parizu odmah prvoga dana i pratila reviju modne kuće Dior, a svi su nahvalili njezino elegantno izdanje u crnom kompletiću. Mlada je brineta jednostavnu kombinaciju upotpunila minijaturnom torbicom i diskretnim nakitom, a kosu i šminku minimalno je sređivala. 

Deva Cassel Izvor: Instagram

 A i što će joj šminka kada je uz ovakve roditelje naslijedila samo najbolje gene.

Već je neko vrijeme jasno da je krenula maminim stopama. Snimila je nekoliko kampanja za brend Dolce&Gabbana, kao i naslovnice za francusko izdanje popularnog magazina Elle i jednog španjolskog izdanja Harper's Bazaara. Čini se da ovu ljepoticu čeka itekako svjetla budućnost.

Mnogi kažu da ne sliči posebno ni majci ni ocu, već da je najbolje 'pokupila' od oboje, a što vi mislite? Pogledajte fotografije iz naše galerije i zaključite sami.

Povezane vijesti

Magazin

Royals