OVE DOMAĆE PAROVE VIŠE NEĆEMO VIDJETI NA CRVENOM TEPIHU: Jedni su dugo šutjeli o prekidu, njih je rastavila sudbina

Neki parovi koji su prošlih godina plijenili pažnju na Story Hall of Fameu više neće kročiti na crveni tepih, barem ne zajedno. Prisjetili smo se domaćih parova koji su prekinuli.

Pixsell/Story

Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara koji je na rasporedu večeras od 20 sati?

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

promo 

 Na crveni će tepih kročiti mnogi poznati domaći parovi, no mi se prisjetili i onih koji se na Hall of Fameu više neće pojaviti kao par.

Severina i Igor Kojić

Sanjin Strukić/PIXSELL 

O problemima u braku Severine i Igora Kojića mjesecima se šuškalo, a onda je u kolovozu prošle godine vijesti o razvodu potvrdila Severina koja je rekla da su odluku donijeli zajedno. O razlozima nisu javno govorili, a pjevačica je za bivšeg muža govorila samo lijepe riječi.

Obje strane dugo su šutjele o glasinama, iako je bilo više nego jasno da nešto ne štima kada je Igor izbrisao sve zajedničke fotografije, a potom i proslavio rođendan bez nje. Prvi put su se vjenčali krajem rujna 2015., a nakon toga imali su još dva vjenčanja.

Tajnu o njihovom upoznavanju otkrio je menadžer, Severinin dobar prijatelj Edvin Softić. Navodno je upravo on odveo Igora na Severinin koncert u Sava centar i poveo ga iza pozornice da se upoznaju. Tamo su se rodile prve iskre među njima, a vrlo brzo nakon toga ušli su u vezu.

Petar Grašo i Danijela Martinović

Story 

Nakon više od 24 godine veze, Petar Grašo i Danijela Martinović, jedan od najdugovječnijih estradnih parova, stavili su točku na kraj svoje ljubavi, iako domaća javnost dugo vremena nije htjela povjerovati u napise koji su počeli kolati domaćim medijima.

Ni Grašo ni Danijela nisu se pretjerano osvrtali na njihov prekid, a glavni razlog razilaženja ostao je tajna. 'Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao što da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi’, rekao je Grašo za Story.rs. Nedavno je Petar stao pred oltar s Hanom Huljić s kojom očekuje i svoje prvo dijete, a Danijela o prekidu nije izravno govorila.

Nina Mia Čikeš i Miran Kurspahić

Sanjin Strukic/PIXSELL 

Nina i Miran bili su u vezi dvije godine, a kraj njihovoj ljubavi došao je u prosincu 2017. godine. Arhitektica se svega osam mjeseci nakon prekida u Las Vegasu udala za Ivana Jelčića. 

Miran je danas u sretnoj vezi s glazbenicom Mirnom Škrgatić, a nije poznato u kakvim je odnosima bivši par.

Mladen i Iva Duduković

Robert Gašpert 

U rujnu prošle godine objavljeno je da se Iva Duduković razvodi od supruga, dr. sc. Mladena Dudukovića, renomiranog zagrebačkog plastičnog kirurga s kojim ima sedmogodišnjeg sina Jakova i petogodišnju kćer Brunu. Par je iz svog desetogodišnjeg braka odlučio pamtiti samo ono lijepo, na što ih neprestano podsjećaju njihovi sinovi o kojima se zajedno brinu.

Nikolina i Vidoje Ristović

Pixsell/Goran Stanzl 

Iznenadna smrt povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića sve je šokirala u travnju ove godine. On je posljednjih 10 godina proveo s domaćom voditeljicom Nikolinom Pišek Ristović. Vidoje je Nikolinu prvi put ugledao u Dubrovniku 2012. godine, a nakon toga se neko vrijeme nisu vidjeli. Sreli su se ponovno iste godine u Beogradu, gdje je ona bila na poslovnom putu, a uskoro su svima objavili da su zajedno.

Samo nekoliko mjeseci kasnije kleknuo pred Nikolinu i zaprosio ju. Pred oltar su stali 2013. godine u luksunom hotelu u Monte Carlu. Pozvali su 70 najbližih prijatelja i članova obitelji, a zajedno su dobili i kćer Unu Sofiju.

Više fotografija s Hall of Famea pogledajte u galeriji.

Jana Story Hall of Fame ugostio brojne zvijezde! Jelena Rozga, Marijana Batinić, Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Ana Begić Tahiri prošetale crvenim tepihom