U slavljeničkom ruhu i znaku 20. rođendana brenda Story, Jana Story Hall of Fame održava se 9. godinu zaredom!

Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara?

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

vizual-unutar-web-clanka.png
promo 

Mi smo se uoči najiščekivanijeg događaja godine prisjetili tko je prva celebrity osoba koja kročila na crveni tepih Storyjevog partyja.

Bila je to Vlatka Pokos.

Prije 20 godina godina voditeljica i pjevačica dovezla se limuzinom i na tadašnjem partyju 'Celebrities Only' označila novu eru domaćeg šoubiza. Njezina je haljina s potpisom Matije Vuice ušla u povijest kao najpoznatija 'gola haljina' u Hrvatskoj, a sličan je trend nekoliko godina kasnije harao i svjetskim crvenim tepisima.

Vlatka Pokos na Hall of Fameu
Story arhiva 

Vlatka Pokos na Hall of Fameu
Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

 Više fotografija s prošlogodišnjeg HOF-a, pogledajte u našoj galeriji.

Jana Story Hall of Fame ugostio brojne zvijezde! Jelena Rozga, Marijana Batinić, Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Ana Begić Tahiri prošetale crvenim tepihom