U slavljeničkom ruhu i znaku 20. rođendana brenda Story, Jana Story Hall of Fame održava se 9. godinu zaredom!

Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara?

Dvadeset godina Storyja velika je stvar, posebice jer se uzbuđenje zbog ovogodišnjeg Jana Story Hall of Famea osjeća u zraku.

Marijana Batinić više ne vodi show 'Ljubav na selu'
Robert Gašpert 

Zvijezde tada pripremaju svoje najljepše kreacije za najvažniji crveni tepih u gradu, a jedna od njih je i voditeljica Marijana Batinić koja, već tradicionalno, surađuje s Kristinom Burjom i Ivom Gradišer kako bi smislila što će odjenuti tog utorka, 7. lipnja, kada je na rasporedu HOF.

'Istodobno radimo na novoj kolekciji, pripremamo haljinu za Storyjev party, imamo jako puno narudžbi za komade iz prošle kolekcije, a Kristina paralelno radi ima svoju novu kolekciju Krie Designa. Iva radi 'Masked Singer', a ja sam u poslu preko glave tako da je poprilično napeto i jedva sve stižemo, ali tulum za jubilarnih 20 godina Storyja ne želim propustiti, iako bih rado pobjegla na prijevremeni odmor.

Kad je o haljini riječ, važno mi je da se u njoj dobro osjećam, da je svečana točno onoliko da se u njoj ne osjećam sputano te da je u skladu s mojom estetikom. Nakit će također biti iz naše nove kolekcije kojoj su inspiracije more, školjke, valovi, vjetar, zato smo kampanju odlučili snimati na Šolti', rekla je Marijana za magazin Story.

Više fotografija Marijane Batinić pogledajte u galeriji.

Instagram Marijana Batinić