Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara?

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

hall of fame 2022
Story 

Story Hall of Fame je dosad slavio najveća ostvarenja na medijskoj i estradnoj sceni, a ove godine u rođendanskom ruhu dodjeljuje 22 nagrade za 20 godina.

Prošle godine poznata lica oduševila su svojim modnim izdanjima, a pjevačica Lana Jurčević stigla je u haljini s riskantnim dekolteom. Popularna pjevačica na crvenom tepihu pozirala je u naizgled jednostavnoj, ali veoma efektnoj večernjoj haljini žute boje koja je u prvi plan stavila njezine fizičke adute.

Lijepa Lana privlačila je poglede u kombinaciji čiji se gornji dio sastojao od dvije široke trake pomoću kojih je istaknula dekolte, a donji dio je pratio liniju tijela.

Lana Jurčević na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Dugačka haljina sa stražnje strane imala je prorez, a sezala je do poda. Ispod nje su se nazirale srebrne sandale s visokom potpeticom, a cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnom kovčeg torbicom.

Više fotografija s prošlogodišnjeg HOF-a, pogledajte u našoj galeriji.

Jana Story Hall of Fame ugostio brojne zvijezde! Jelena Rozga, Marijana Batinić, Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Ana Begić Tahiri prošetale crvenim tepihom