Kraljica Elizabeta ll. počela je četverodnevnu proslavu svog platinastog jubileja.

Iako su svi slavili nju, princ Louis ukrao je svu pažnju svojim veselim raspoloženjem, ali i još jednim detaljem – svojom odjećom.

Četverogodišnji princ nosio je mornarsko odijelo koje je prvi nosio njegov otac prije čak 37 godina, kada je imao samo dvije godine. Sličnost princa i njegovog malenog sina bilo je teško ne primijetiti.

Najmlađi sin vojvode i vojvotkinje od Cambridgea ove je godine debitirao u kočiji i na balkonu tijekom jubileja.

Ovo nije prvi put da djeca iz Cambridgea podsjećaju na obiteljsku povijest. Princ George je 2015. godine, kada je imao dvije godine, debitirao u Troopingu u istom plavom kombinezonu koji je William nosio.

Kate Middleton i princ William imaju troje djece
Profimedia 

U četvrtak su se princu Louisu na balkonu pridružili brat i sestra, princ George (8) i princeza Charlotte (7) koja je odjenula haljinicu plave boje s mašnom.

Snimljeni su kako se voze u kraljevskoj kočiji sa svojom majkom Kate Middleton, koja je odabrala skupocjenu bijelu haljinu i tamnoplavi šešir.

A princ Louis nije u centru pažnje bio samo zbog odjeće. Viralne su postale grimase koje je radio kada su mlažnjaci letjeli preko palače. Poklopio je uši rukama i počeo vrištati, a njegova nevina reakcija sve je nasmijala.

Princ Louis najmlađi je sin princa Williama i Kate Middleton
Profimedia 

 Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u galeriji.

Profimedia Kraljevska obitelj