LARISA LIPOVAC NAVOJEC ZA STORY O SINU I BIVŠEM MUŽU: Otkrila zašto je zadržala prezime i čime se bavi njen mezimac

Larisa Lipovac Navojec je za Story.hr progovorila o svom privatnom životu i showu 'Ples sa zvijezdama' koji je nedavno završio.

Robert Gašpert

Koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec (45) bila je prošlog utorka među uzvanicima devetog Jana Story Hall of Famea - najglamuroznijeg i najvećeg društvenog događaja. Tom prigodom je za Story.hr progovorila o showu 'Ples sa zvijezdama' i svom privatnom životu.

Jesu li vam čudne nedjelje bez 'Plesa sa zvijezdama' koji je nedavno završio?

Nije mi čudno jer je bilo jako intenzivno, dosta zahtjevno, a s obzirom da je moj posao jako intenzivan, nije da mi fali. To je dosta odgovoran posao i dosta smo imali nekih dodatnih aktivnosti oko samog plesa. Sretan sam da je 'Ples sa zvijezdama' dobro prošao, da su Valentina i Pedro pobijedili.

Jesu li bili oni vaši favoriti? Kao da ste otpočetka naginjali Filipu Vidoviću i osvojio je vaše simpatije.

U početku možda baš i ne. Da, naginjala sam Filipu. Mislim da je Filip otpočetka krenuo jako intenzivno, međutim taj neki 'match' se dogodio između Valentine i Pedra. Ona je stvarno osoba koja je super pedagog, trener i plesač. Imala je neku dobru strategiju da ga dovede u red. On je krenuo sa stavom: 'Ne znam plesati, sve mi je teško pa ovaj ples ne znam kako ću'. Bio je dosta skeptičan na početku i lijepo je vidjeti kako se razvio kroz sve emisije. Na kraju se stvarno može reći da je postao baš pravi plesač.

Robert Gašpert 

Objavili ste fotografiju sa sinom Grgurom i napisali da vam je on najveća podrška. Naginje li on plesu ili glumi poput svog tate Gorana Navojca?

On je krenuo s glumom, ali evo baš u rujnu prošle godine s obzirom da ja imam veliki plesni centar, imali smo neke umjetničke plesne kampove i onda je počeo plesati. I sad mogu reći da je totalno zaražen plesom, trenira svaki dan, trenira različite plesne stilove. Nadam se da će krenuti maminim stopama.

Često se komentira kako ste se lijepo u prijateljskom odnosu razišli s bivšim suprugom Goranom Navojcem i možete biti primjer mnogima. Postavlja se i pitanje kako to da ste zadržali Goranovo prezime?

Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno. Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane. Vjerojatno tako i on mene, za poslove i neke životne savjete. Nije sve samo vezano za dijete. Poklopilo se i to da smo si našli dobre partnere i da smo svi zajedno super. Svi zajedno imamo Grgura, zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu. Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati.

Story arhiva 

Kakve planove imate za budućnost? Vodite plesni centar i tu ima dosta posla.

Imam plesni centar Tala, sad nam je završna predstava s djecom, slijedi nam još jedan kamp i priprema jednu novu autorsku predstavu za jesen s našim glumicama. Radi se, uglavnom je jako puno posla.

Hoćete li naći vremena za odmor sa sinom i dečkom?

Uvijek idemo na odmor, idemo na Vis. To je nekakva naša oaza. Čekam da mi sve obveze završe i krajem sedmog mjeseca se selimo na Vis na mjesec dana.

Više fotografija sa Story Hall of Famea pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Hall of Fame party 2022. godine