Poznata hrvatska koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec (45) došla je s dečkom Hrvojem Jelinčićem na deveti Jana Story Hall of Fame - najglamurozniji i najveći društveni događaj koji se održao u Zagrebu prošlog utorka.

Larisa je blistala u ljubičastoj haljini s predimenzioniranim rukavima koja je isticala njezine vitke, istrenirane noge, a uskladila ju je s crnobijelim štiklama sa čupavim ukrasima.

Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić na Story Hall of Fame
Robert Gašpert 

Koreografkinja je pozirala na crvenom tepihu s dečkom Hrvojem koji je nosio crne hlače, bijelu košulju i leptir mašnu te plavi sako posut šljokicama. Larisa nije skidala osmijeh s lica cijele večeri dok je bila u društvu DJ-a s kojim je vezu potvrdila 2016. godine, no par se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti.

Inače, Jana Story Hall of Fame je hrvatska inačica dodjele Oscara i održava se devetu godinu zaredom. Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

Fotografije s crvenog tepiha Story Hall of Fame pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Hall of Fame party 2022. godine