MARIJANA BATINIĆ PRVI PUT U VJENČANICI: Napravila je to za njoj važnog muškarca, a rezultat je jako senzualan

Spot Marka Tolje s Marijanom Batinić u ulozi mladenke morate pogledati.

promo

'Ljubavi promijenit ćemo ime' naziv je senzualne, iskrene i nježne balade kojom se Marko Tolja predstavlja na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon - Shalla iz Rubikon Sound Factoryja.

Za pjesmu je ovih dana snimljen i video spot u režiji Artema Dushkina i Matea Jurčića iz Lumiere Productiona. Glavnu ulogu ima Markova dugogodišnja prijateljica Marijana Batinić, a sama ideja o suradnji u spotu rodila se za klavirom, dok je Marko pomagao Marijani da se što bolje pripremi za izvedbe u RTL-ovu showu 'Masked Singer'.

promo 

'Dok smo se pripremali za 'Masked Singer', preslušavali smo i njegove nove pjesme pa je Marku sinula ideja da se pojavim u spotu ove divne balade. Što se mene tiče, ovo je idealna pjesma za prvi ples na vjenčanju te smo se zakačili za trag o meni iz emisije, odnosno, činjenicu da nikad u životu nisam odjenula vjenčanicu. Zato u spotu nosim nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno - ovo novo i staro je iz IKona kolekcija, a za ovu priliku sam od Matije Vuice posudila spektakularnu vjenčanicu kojom završava spot.'

promo 

Spot je snimljen u Rovinju koji odiše čarobnim mirom i ljepotom, a Marijana ostavlja bez daha u kreacijama vlastitog modnog branda IKona. Prozračne je kreacije idealne za moćnu baladu osmislila u suradnji sa stalnim suradnicama, modnom dizajnericom Kristinom Burjom te stilisticom Ivom Gradišer, a bijela haljina iz spota iz njihove je nove kolekcije.

Marko, pak, ne skriva oduševljenje činjenicom da mu se jedna od najboljih prijateljica pojavljuje u spotu, a njihovo anegdotama bogato prijateljstvo dobiva još jedno lijepo poglavlje.

Marko Tolja, Ljubavi promijenit ćemo ime  YouTube

'U životu smo svašta prošli zajedno, bili smo cimeri, Marijana mi je jedno vrijeme bila menadžerica, tu su i obiteljska druženja, putovanja… Zato je snimanje spota za nas samo još jedan ludi dan od mnogih koje smo zajedno doživjeli. Ipak, iznenadilo me kakva je pozerica i profesionalka, kao da spotove snima na tjednoj bazi!'

Pjesmom 'Ljubavi promijenit ćemo ime' Marko Tolja najavljuje i proslavu 15 godina uspješne glazbene karijere te za jesen ove godine priprema i prigodni spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Još fotografija sa snimanja spota pogledajte u galeriji: 

promo Marko Tolja i Marijana Batinić zajedno u njegovom spotu