DANIJELA NA PARTYJU GODINE NAPRAVILA NEŠTO ŠTO NIKAD NIJE: 'Promjene su nužne, preporučila bi ih svakome'

Danijela Martinović stigla je Jana Story Hall of Fame u velikom stilu - žutoj haljini za koju je zaslužna stilistica Barbara Repe.

Robert Gašpert

Još uvijek se prepričavaju dojmovi s devetog Jana Story Hall of Famea koji se održao 7. lipnja u velebnom prostoru Američkog paviljona Zagrebačkog velesajma - Stil Event.

U najraskošnijem i najvećem izdanju te s nekoliko stotina zvijezda koje su blistale na najdužem crvenom tepihu u Hrvatskoj održan je najiščekivaniji društveni događaj godine.

Najglamurozniji party u zemlji  YouTube

Među brojnim uzvanicima bila je i pjevačica Danijela Martinović koja je blistala u raskošnoj, žutoj haljini od tila. Dodatnu dozu glamura joj je dao crveni ruž te elegantna punđa, a Danijela je pred Story kamerama otkrila kako prvi put u životu nosi - žutu boju.

Story Hall of Fame   YouTube

'Ovo je bio jedan hrabri eksperiment. Naime, moja stilistica Barbara Repe se po prvi put odvažila sama napraviti haljinu. Prvi put sam na ovaj način u žutoj haljini. Ona je otkrila jednu novu dimenziju mene, ja sebe uopće nisam tako doživljavala i dogodila su se prava modna čuda', istaknula je splitska pjevačica kojoj bi na izgledu pozavidjele i puno mlađe.

Danijela Martinović - Promjene su nužne  YouTube

Na naše pitanje je li modna promjena došla sa životnom promjenom, Danijela je imala spremni odgovor.

'Promjene su nužne, kroz njih rastemo i uzdižemo, stječemo iskustvo, a kroz iskustvo mudrost. Promjene bih preporučila svakome', zaključila je vrckava Splićanka koja od suradnje s Barbarom izgleda sve bolje.

Koliko se promijenila u posljednje vrijeme, pogledajte u galeriji.

Privatna fotografija, Instagram Danijela Martinović otkrila u čemu je tajna njezine sreće