Najglamurozniji društveni događaj, Jana Story Hall of Fame okupio je brojna poznata lica, a među njima se našla i Danijela Martinović. 

Danijela se i ovaj put istaknula svojim istančanim modnim ukusom, a iznenadila je haljinom u boji koju se na njoj rijetko može vidjeti. 

Danijela Martinović na Story Hall of Fame
Robert Gašpert 

Pjevačica se pojavila, nasmijana kao i uvijek, te je pozornost privukla haljinom jarko žute boje. Donji dio haljine u slojevima se spuštao do poda, a gornji dio je pokazao decentan dekolte, a pojasom od iste tkanine istaknula je vitak struk. 

Jana Story Hall of Fame jedan je od najglamuroznijih događaja u Hrvatskoj, a održao se 9. godinu za redom. Ove godine imao je i posebnu lokaciju na zagrebačkom Velesajmu.

Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

U našoj galeriji pogledajte najbolje od najbolje s crvenog tepiha te tko se sve zabavljao s nama na najlgamuroznijem događaju godine.

Story Story Hall of Fame, treći dio

Story, Robert Gašpert Story Hall of Fame, drugi dio

Robert Gašpert Hall of Fame, prvi dio