STIGLA JU JE KAZNA ZA JEZIVO PONAŠANJE: Osuđena Šveđanka koja je radila kaos po Hrvatskoj, ovako se pravdala policiji

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom završila je u zatvoru zbog narušavanja javnog reda i mira. Sada ju je sud kaznio s devet dana u zatvoru.

Profimedia

Švedska manekenka, Isabella Viola Lindblom, više od mjesec dana provela je sama na nenaseljenom otoku Jaz kod Rogoznice, a radila je i probleme stanovnicima Rogoznice. Nakon što su se mediji prošlog tjedna raspisali o problematičnoj manekenki, ona se autobusom zaputila u Split gdje je napravila nered u jednom trgovačkom centru.

Policija je intervenirala i uhitila ju zbog remećenja javnog reda i mira, a sada je stigla i presuda. Kako piše Dalmatinski portal, sud, na koji je dovedena s lisicama na rukama, ju je sada kaznio s devet dana zatvorske kazne, što je već odslužila u zatvoru na splitskim Bilicama.

Profimedia 

Isabella je uhićena još 15. lipnja, a četiri sata provela je u trgovačkom centru u kojemu je radila probleme. Dalmatinski portal piše da je Šveđanka počela vikati kada je stigla policija pa je pozvano pojačanje. Navodno je bila i pod utjecajem alkohola, a izmjerena su joj 1,26 promila u krvi. Prema pisanju portala, pravdala se da je bila žedna pa je pila gin koji je imala sa sobom.

Podsjetimo, Isabella Viola si je umislila da je cijeli otok Jaz njezin pa je tjerala i posjetitelje, a da bi bizarna situacija bila još bizarnija, ona je navodno na otok donijela i kokoši.

Prije nego je odlučila potpuno promijeniti svoj život i živjeti sama na Jazu, Isabella je bila svjetski poznata manekenka koja je šetala najglamuroznijim modnim pistama. Navodno je bila i vrlo bogata, a nitko ne zna što ju je natjeralo da danas živi na ovakav način.