Švedska manekenka, 30-godišnja Isabella Viola Lindblom, već više od mjesec dana boravi na nenaseljenom otoku Jaz kod Rogoznice, a priča je dobila nastavak!

Naime, kako piše Jutarnji list, danas ujutro čitatelj im je poslao fotografije manekenke na kojima se vidi kako ona sjedi u autobusu koji je iz Trogira otišao u Split.

'Ona je potpuno nesuvisla, priča i svađa se sama sa sobom, zatim se posvađala s nekoliko putnika, a onda je napala i vozača. Govorila je: Kamo ja to idem, kamo me voziš? On nije znao engleski pa ju je to vjerojatno dodatno uznemirilo. Bojao sam se da ga fizičke ne napadne i omete u vožnji i ugrozi nas sve. Zvao sam i policiju, a tamo su me pitali: 'Jeste li vi liječnik kada znate da joj treba pomoć?', ispričao je čitatelj.

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom
Profimedia 

Fotografije pogledajte ovdje.

Podsjetimo, Isabella Viola si je umislila da je cijeli otok Jaz njezin pa je tjerala i posjetitelje, a da bi bizarna situacija bila još bizarnija, ona je navodno na otok donijela i kokoši. Također, pisali su u utorak da nitko manekenku nije vidio dva dana, ali mještani su pretpostavili da se sakrila negdje na otoku.

Prije nego je odlučila potpuno promijeniti svoj život i živjeti sama na Jazu, Isabella je bila svjetski poznata manekenka koja je šetala najglamuroznijim modnim pistama. Navodno je bila i vrlo bogata, a nitko ne zna što ju je natjeralo da danas živi na ovakav način.