Švedska manekenka, Isabella Viola Lindblom, već je više od mjesec dana boravila na nenaseljenom otoku Jaz kod Rogoznice, a kako piše Slobodna Dalmacija trenutno se nalazi u splitskom zatvoru.

Naime, tamo je završila nakon što je u srijedu zbog njezina ponašanja morala intervenirati policija. Ona je u jednom centru narušavala javni red i mir i bila je neugodna prema posjetiteljima centra. Nekom od posjetitelja je prekipilo te je pozvao policiju. Ona nije htjela otiči s policijom pa su je morali privesti.

Isabella Viola Lindblom švedska je manekenka
Profimedia Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom završila u zatvoru

Iz policije su se oglasili o događaju:

'Jučer smo nakon provedenog kriminalističkog istraživanja na Općinski prekršajni sud u Splitu, uz optužni prijedlog priveli jednu žensku osobu zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Dodatne informacije o navedenom događaju nismo vam u mogućnosti pružiti zbog obveze poštivanja Opće uredbe o zaštiti podataka', naveli su iz policije.

U pritvoru će ostati sedam dana, a zatim će se donijeti konačna presuda zbog njezinog ponašanja.

Podsjetimo, Isabella Viola si je umislila da je cijeli otok Jaz njezin pa je tjerala i posjetitelje, a da bi bizarna situacija bila još bizarnija, ona je navodno na otok donijela i kokoši. Također, pisali su u utorak da nitko manekenku nije vidio dva dana, ali mještani su pretpostavili da se sakrila negdje na otoku.

Prije nego je odlučila potpuno promijeniti svoj život i živjeti sama na Jazu, Isabella je bila svjetski poznata manekenka koja je šetala najglamuroznijim modnim pistama. Navodno je bila i vrlo bogata, a nitko ne zna što ju je natjeralo da danas živi na ovakav način.