UNAKAZILA JE I TIJELO: Tragedija ju je gurnula u pakao plastičnih operacija, a fotke u bikiniju je teško gledati

Donatella Versace već godinama šokira svojim izgledom koji je uništila plastičnim operacijama.

Profimedia

Dok je njezin brat Gianni bio sinonim za modu, Donatella Versace postala je drugo ime za plastične operacije. S godinama se ljudi ne mogu naviknuti na njezino izobličeno lice koje je uništila u želji da izgleda mlado i privlačno

Jednom je prilikom i sama izajvila da ne vjeruje u prirodno starenje, kao niti u prirodnu ljepotu žene. Na licu nema što nije operirala, a niti njezino tijelo u 68. godini ne izgleda onako kako bi trebalo u tim godinama. No u čemu god se pojavila, pa čak i na plaži, pažnju uvijek privlači njezino lice.

Profimedia 

Donatella je danas na čelu jednog od najvećih modnih carstava na svijetu, a s 'popravljanjem' je počela 90-ih godina. Tada je imala prirodno punije usne i vidljive borice oko očiju, no jedna tragedija bio je početak njezine 'ovisnosti' o plastičnim operacijama. Prvi odlasci pod nož uslijedili su netom nakon ubojstva njezina brata Giannija 1997. godine, s kojim je bila jako bliska.

Profimedia 

Uskoro su se na Donatellinu licu počele primjećivati sve intenzivnije promjene, a početkom milenija je priznala da je bila ovisna o kokainu, ali i da je koristila botoks.

U međuvremenu je postalo očigledno da je povećala usne, stavila filere u obraze, a s obzirom na njene godine, koža joj je neprirodno zategnuta.

Profimedia 

Sama živi u velikom bogatstvu i luksuzu, no njezin život nije bio lak. Brat Gianni je 1978. osnovao kompaniju, a Donatella mu je u svemu bila desna ruka i bili su nerazdvojni. On ju je nazivao svojom muzom, a 1989. osmislio je parfem Blonde koji je bio posvećen Donatelli.

Upravo ju je on nagovorio da kosu oboja u platinasto plavu, koja je postala njezin zaštitni znak kada je Donatella imala samo 11 godina.

'Bila sam njegova lutka i njegova najbolja prijateljica. Odijevao me u lijepu odjeću i izvodio u klubove od moje 11. godine. Obožavala sam to. Bio je to najljepše razdoblje mog života', ispričala je jednom prilikom, a prisjetila se i trenutaka koji su uslijedili nakon njegove smrti kada ga je 1997. godine ubio serijski ubojicaDonatella se nakon tragedije zatrpala poslom, a utjehu je potražila u kokainu i plastičnim operacijama.

Instagram 

Iza sebe ima brak s bivšim Versaceovim modelom Paulom Beckom s kojim ima dvoje djece – kći Allegru i sina Daniela. Razveli su se 2000. nakon 13 godina braka, a nakon njega je bila u kratkom braku s talijanskim biznismenom Manuelom Dallorijem.

Donatella je jednom prilikom otkrila da se njezina kći Allegra borila s opakom bolesti. Bolovala je od anoreksije, a 2010. godine se borila za život. Imala je samo 32 kilograma. Majka je čitavo vrijeme oporavka bila uz nju.

'Moja kći je u vrlo ozbiljnom stanju. Godinama boluje od teškog oblika anoreksije i svi smo veoma zabrinuti. Liječnici čine sve što mogu da joj pomognu', rekla je tada Donatella, otkrivši da se Allegra hranila na cjevčice.

Koliko se Donatella mijenjala tijekom godina pogledajte u galeriji.

Profimedia Donatella Versace prije plastičnih operacija