Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽIVOT BOGATAŠICE ISPUNJEN NESREĆOM: Imala je milijune sa 18 godina i samo 32 kilograma, a ovako izgleda danas

Allegra Versace, nasljednica modnog carstva Versace, cijeli je život okružena bogatstvom i luksuzom, no to joj nije donijelo sreću.

allegra versace, gianni versace Izvor: Instagram

Iako bi mnoge tinejdžerice jedva dočekale ovako nešto, za Allegru je život sa slavnim prezimenom bio noćna mora

Obitelj Versace gotovo je uvijek u centru pažnje. Nema osobe koja nije čula za Donatellu i Giannija Versacea, međutim o nasljednici modnog carstva - Allegri Versace se zna vrlo malo. Iako je modnu imperiju nakon Giannijeve smrti preuzela Donatella Versace, Gianni je 50 posto kompanije ostavio svojoj nećakinji Allegri.

allegra versace Izvor: Profimedia

Dizajnerova mezimica je tako na svoj 18. rođendan postala milijunašica, u čijem vlasništvu se nalazi modno carstvo vrijedno 800 milijuna dolara. Međutim, unatoč tome, ona je bila veoma nesretna djevojka. Iako je dobila 800 milijuna dolara, Allegra se te 2010. godine borila za život. Imala je samo 32 kilograma. Čitav taj period provela je u bolnici i na mukotrpnom kućnom liječenju.

'Moja kći je u vrlo ozbiljnom stanju. Godinama boluje od teškog oblika anoreksije i svi smo veoma zabrinuti. Liječnici čine sve što mogu da joj pomognu', rekla je tada Donatella, otkrivši da se Allegra hrani na cjevčice.

allegra versace, gianni versace Izvor: Profimedia

Kada je Gianni preminuo, Allegra je imala samo 11 godina. Misteriozno ubojstvo Giannija Versacea, Donatellin trnovit put i nestabilna nasljednica koja je mlada pala u ralje opasnog poremećaja prehrane čine tužnu životnu priču slavne obitelji Versace koju desetljećima prati ogromna slava, ali i još veća tragedija. Tog tragičnog 15. srpnja 1997. godine, zauvijek se promijenio tijek života slavne obitelji. Ubijen je Gianni Versace, začetnik jednog od najvećih modnih carstava 20. stoljeća, a za čitavu obitelj to je bio ogroman udarac.

allegra versace Izvor: Instagram

'Više volim anonimnost. Neko vrijeme sam radila s nepoznatim talijanskim dizajnerima, pomagala sam u organizaciji modnih revija, oglašavanju, pomagala sam i u kreativnom dijelu. Ali najbolji dio tog rada je u tome da sam nitko! Plaćaju me zasad nedovoljno da živim bez briga, ali na sve se možete naviknuti kad se osjećate slobodno, ako ste ono što jeste a ne ono što drugi žele da budete, ako ne vidite fotografe iza svakog ugla i ako se ne zakopate u okrutni trač koji može učiniti previše štete’' izjavila je Allegra prije pet godina za talijansku Repubblicu.

Bila je Giannijeva mezimica, a u trenutku njegove smrti imala je samo 11 godina. Izrasla je u ozbiljnu i povučenu djevojku, a period njene adolescencije obilježila je surova borba s anoreksijom zbog koje su je često prozivali po medijima.

'To zovem svojim razdobljem nepostojanja, bila sam izgubljena u razmišljanjima i nisam se mogla da suočiti s realnošću, imala sam zatvorene oči. Iznad svega, htjela sam jedno – da budem nitko, da budem neprepoznatljiva, da me ne jure. Gdje god odem, ja sam Versace. Nisam mogla da pobjegnem i to mi je naštetilo', iskreno je govorila Allegra.

allegra versace Izvor: Profimedia

Kći slavne Donatelle Versace i bivšeg američkog modela Paula Becka, odrasla je u predgrađu Milana s mlađim bratom Danijelom. Elton John kojeg je obožavala i zvala ujko, poklonio joj je prvi klavir.

Allegra se rijetko pojavljuje u javnosti i izbjegava bliceve fotografa, tek ponekad se može vidjeti na nekom modnom događaju u društvu mame.

Više fotografija Allegre u društvu majke i voljenog ujaka pogledajte u našoj fotogaleriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals