Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SANDRA PERKOVIĆ NE SKRIVA SVOJU INTIMU S DEČKOM: 'Ljubav budale čini mudrima, a mudrace budalama'

Fotografija na kojoj se Sandra Perković ljubi s dečkom izazvala je mnoštvo reakcija

 Izvor: Instagram

Naša najbolja bacačica diska SandraPerković, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se ljubi sa svojim dugogodišnjim dečkom i trenerom EdisomElkasevićem.

Par trenutno boravi na jugu Hrvatske, a fotografija je nastala na brdu iznad Dubrovnika. 

'Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe! Budale čini mudrima, a mudrace budalama, pali strasti, gasi razum; jednom riječju, preokreće sve naopako', napisala je Perković u opisu fotografije i 'zaradila' više od pet tisuća lajkova.

sandra perkovic Izvor: Instagram

Proslavljena sportašica, dvostruka svjetska, dvostruka olimpijska i peterostruka europska prvakinja u bacanju diska, rijetko objavljuje takve prizore, no nedavno je za Story pričala koliko joj Edis znači.

'To što mi je trener i životni partner je dvosjekli mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ. Shvatiš da ništa drugo nije bitno osim ljudi oko tebe. Mislim da će nama u svakom zlu neko dobro doći, za neku budućnost. Svi smo se okrenuli sebi u toj brzini, na kraju shvatiš da si sam sebi najbitniji', ispričala nam je tada Perković.

Povezane vijesti

Magazin

Royals