Atletičarka Sandra Perković je nedavno još jednom pokazala zašto je najbolje - deveti je put pobijedila u bacanju diska na 70. Memorijalu Borisa Hanžekovića. Izgleda da karantena koja je nastupila zbog pandemije koronavirusa na nju nije toliko utjecala pa je ponovno na svom nivou. Kako nam je i sama tada rekla, kada je na atletskom borilištu, ona je najsretnija na svijetu. Ipak, sreću joj u slobodno vrijeme izmamljuju i njezini najbliži. Sada je to mjesto zauzeo psić pasmine njemačkog ovčara, kojeg je predstavila Instagram publici.

Sandra Perković, Edis Elkasević
Privatni album 

'Dobrodošao kući', napisala je uz prvu fotografiju psića. Da se radi o muškom psu, naglasila je plavim srcem i plavom ogrlicom. Iako je to pasmina koja obično teži i više od 25 kilograma, trenutno uistinu djeluje kao malena igračka.

S obzirom na to da se kaže kako je 'pas čovjekov najbolji prijatelj', ne sumnjamo da će Sandra sada imati još dodatnu motivaciju i razlog za sreću. Uz tu sreću, dolaze i obaveze ali i odricanja, koja zahtjeva ovakvo štene. Ipak, Sandri to neće biti nikakav problem, jer je poznato da je godinama, dok je još živjela s roditeljima, bila okružena kućnim ljubimcima. Jednom je prilikom pred foto objektivom, zajedno s obitelji, pozirala sa svoja tada dva psa i dva zeca. 

Sandra Perković se pohvalila da se obitelj proširila: 'Dobrodošao'
Instagram 

U posljednjem intervjuu za Story.hr, koji je dala upravo povodom ove zadnje pobjede, iskreno nam je rekla koliko joj znači podrška partnera i trenera Edisa Elkasevića. 'Edis je tu uvijek uz mene i u dobru i u zlu i mogu iskreno reći da ni tuga ne bi bila tiha niti radost ne bi bila radost da to ne podijelim s njim. On je veliki dio, mogu se slobodno izraziti, mene, te ne znam što bi bilo da ga nema pored mene', rekla nam je tada i istaknula da je smisao njihovog zajedničkog života da budu sve jedan drugome i da zajedno silama pobjeđuju sve nedaće i uživamo sve uspjehe.