Najbolju hrvatsku atletičarku Sandru Perković za koji mjesec očekuju Olimpijske igre u Tokiju. S obzirom na to da je pandemija koronavirusa i dalje na snazi, sve se odvija polako, a nove informacije stižu svakog dana. Kako do sada u karijeri ovakvo nešto nije doživjela, priznaje da joj je sve drugačije. Za IN Magazin je ispričala kako će izgledati odlazak u Tokio, a čak se i osvrnula na činjenicu da je s njom rame uz rame i ovog puta njezin trener, ali i partner Edis Elkasević. 

'To što mi je trener i životni partner je dvosjekli mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ', rekla im je tijekom razgovora pa otkrila koliko je pandemija utjecala na nju.

Ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu

'Shvatiš da ništa drugo nije bitno osim ljudi oko tebe. Mislim da će nama u svakom zlu neko dobro doći, za neku budućnost. Svi smo se okrenuli sebi u toj brzini, na kraju shvatiš da si sam sebi najbitniji', smatra Sandra. Kako je otkrila, zbog ovog će virusa u Japan stići sedam dana ranije koje će provesti u olimpijskom selu iz kojeg neće moći izaći. Odmah nakon natjecanja, gdje vjeruje u dobar rezultat, kreće put Hrvatske. 

Podsjećamo, par se upoznao 2012., a godinu dana kasnije Edis je postao Sandrin trener, s obzirom na to da je i sam ranije bio uspješan bacač kugle. Iako nerijetko dijeli trenutke iz njihove veze, svojedobno je Edisa opisala ovim riječima: 'Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati', poručila je atletičarka.