Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEGHAN I HARRY UŽIVALI U NOĆNOM IZLASKU: Bili s bliskim prijateljima, a princ se večer nakon toga provodio sam

Meghan Markle i princ Harry snimljeni su u noćnom izlasku u New Yorku s prijateljima.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia

Princ Harry (27) i Meghan Markle (40) u New Yorku su zbog trodnevnog službenog putovanja, a privlače pažnju javnosti i medija na svakom koraku.

Tako nikome nije promakao ni njihov noćni izlazak u bar gdje su s njima bili prijatelji, dizajnerica Misha Nonoo (36) i Mikey Heiss. Izvor za Daily Mail rekao je da su Meghan i Harry stigli u jednom od desetak automobila u koloni i da ih je dopratilo dvadesetak tjelesnih čuvara.

Supružnici su se u baru Bemelans u New Yorku zadržali oko tri sata i pili koktele s Mikeyjem i Mishoom, koja je, kako su pisali strani mediji, zaslužna što su se princ i Markle upoznali.

Povezane vijesti

 Nakon zajedničkog izlaska s Meghan i prijateljima Harry je u četvrtak viđen kako sam uživa u baru u sklopu njihovog hotela Carlyle, čija je cijena oko 8.300 kuna po noćenju. S njim su bili zaštitari, a princ se sakrio u uglu kako ne bi privlačio pažnju. No jedan stariji par ga je pokušavao uslikati pa su mu prišli njegovi osobni čuvari i zamolili su da to ne čine. 

Kako piše Daily Mail, Harry je ispijao bijelo vino te je kasnije imao i poslovni sastanak, koji je trajao oko 45 minuta.

'Nije bio baš raspoložen za druženje s ljudima. Ne krivim ga', rekao je izvor.

Inače, princ je sa suprugom Meghan na prvom službenom putovanju otkad su se preselili u Montecito u Kaliforniji u ožujku 2020. Djecu, dvogodišnjeg Archieja i tromjesečnu Lilibet ostavili su kod kuće.

Kako je par izgledao pri prvom pojavljivanju u javnosti na početku službenog puta u New Yorku kada su odali počast  World Trade Centre, pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals