NEKI TVRDE DA IMA SAMO JEDAN HIT: Pogledajte koliko je ljudi sinoć bilo na Konstraktinom koncertu u Zagrebu

Konstrakta je s grupom Zemlja gruva nastupila u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Davor Puklavec/Pixell

Da je Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta preko noći postala poznata znaju i ptice na grani, a sve zahvaljujuću pjesmi 'In corpore sano' s kojom je nastupala na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu i zauzela visoko peto mjesto s 312 bodova.

Davor Puklavec/Pixell 

Zagrebačku publiku bacila je u trans u Tvornici kulture, a s njom su tijekom čitavog nastupa u glas pjevali svi okupljeni. Na pozornicu joj je publika bacila čak šest grudnjaka, a to je otkrila na Instagramu jutro nakon svirke.

Instagram 

Konstrakta je s bendom Zemlja gruva napunila Tvornicu kulture i otpjevala mnogobrojne hitove među kojima i onaj s Eurosonga. Obukla je široke bijele hlače i majicu s volanima. Iznimna kantautorica posljednje četiri godine nastupa samostalno iako je zapravo Konstrakta od samih početaka vezana za Zemlju gruva gdje je bila vodeći vokal.

Mnogo se u posljednje vrijeme pisalo i o njezinom privatnom životu. Udana je i ima dvoje djece, Lenu i Nikolu, a jednom je prilikom naglasila da su joj oni najveća podrška u svemu što radi. Supruga Milana upoznala je na fakultetu, a zanimljivo je da joj je tada bio 'zabranjen'. Naime, sadašnji Konstraktin suprug, Milan Đurić, bio je asistent na Arhitektonskom fakultetu gdje je Ana ujedno i diplomirala. Iako svi znamo kakva su mišljenja o vezama profesora, asistenata i studenata, njih su se dvoje zaljubili, a iako im nije bilo lako, ljubav je opstala.

Više Konstraktinih fotografija pogledajte u galeriji.