Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONSTRAKTINA VEZA BILA JE ZABRANJENA: Ovako je počela ljubav koja se nije ni smjela dogoditi, a sve je pobjedila

Autor Valentina Pavlica

Ana Đurić, poznata kao Konstrakta, predstavlja Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu, a večeras se bori za prvo mjesto.

 Konstrakta će predstaviti Srbiju na Eurosongu Izvor: Instagram (@konstrakta)

Otkad je pobijedila na Beoviziji i plasirala se na ovogodišnju Euroviziju, o Konstrakti se ne prestaje pričati. Srpska predstavnica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, svojom je hitom 'In Corpore Sano' napravila pravu pomutnju u regiji, a s njim se plasirala u finale velikog natjecanja. 

Konkstrakta je u polufinalnoj večeri oduševila nastupom, a publika je cijelo vrijeme pljeskala dok je ona pjevala. Mnogi joj zato u finalnoj večeri predviđaju dobar plasman.

Konstrakta - In Corpore Sano
Izvor: YouTube

Mnogo se u posljednje vrijeme pisalo i o njezinom privatnom životu. Udana je i ima dvoje djece, Lenu i Nikolu, a jednom je prilikom naglasila da su joj oni najveća podrška u svemu što radi.

Supruga Milana upoznala je na fakultetu, a zanimljivo je da joj je tada bio 'zabranjen'. Naime, sadašnji Konstraktin suprug, Milan Đurić, bio je asistent na Arhitektonskom fakultetu gdje je Ana ujedno i diplomirala. Iako svi znamo kakva su mišljenja o vezama profesora, asistenata i studenata, njih su se dvoje zaljubili, a iako im nije bilo lako, ljubav je opstala.

Više fotografija Konstrakte pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image