Poznata talijanska pjevačica Laura Pausini voditeljica je ovogodišnjeg Eurosonga u Torinu. No, u javnost je procurila još jedna zanimljivost.

Navodno je njezin veliki obožavatelj i srpski tenisač Novak Đoković kojem je želja bila da mu na vjenčanju s Jelenom 2014. godine pjeva upravo ona.

No, prema pisanju medija, ona je navodno za nastup tražila 220 tisuća eura, pa je Đoković bez puno razmišljanja odustao od angažmana.

Laura je u rodnoj Italiji velika glazbena zvijezda i snima pjesme na talijanskom, španjolskom, portugalskom, engleskom i francuskom jeziku.

Dobitnica je dvije Svjetske glazbene nagrade, 1994. i 2003. za najboljeg talijanskog izvođača, Platinastu nagradu za najprodavanijeg izvođača Evrope, Latin Grammy za najbolji vokal na pop albumu 2005. godine i Gremi za najbolji latino pop album. Laura je postala prva pjevačica iz Italije koja je osvojila Grammy.

Što se tiče privatnog života, Laura je od 2005. godine u ljubavnoj vezi sa svojim gitaristom i umjetničkim producentom Paolom Cartom s kojim ima kći Paolu.

Rođenje kćeri 2013. godine jedan joj je od najvažnijih trenutaka u životu jer je pjevačica otvoreno govorila o svojoj teškoj borbi sa začećem.