Jelena Đoković izazvala je raspravu na Twitteru nakon što je sa suprugom Novakom prisustvovala vjenčanju njihovog dugogodišnjeg prijatelja Nevena Markovića.

Tenisač je nosio bijelo odijelo i košulju koje je iskombinirao s tenisicama.

Jelena, koja je mahnula fotografima, je odjenula crnu suknju i kožnu jaknu i imala je šal oko vrata, a to je uskladila s bijelim mokasinkama koje su u trendu ovog proljeća.

Prema fotografijama se čini da nije imala ni trunke šminke na licu i blistala je u takvom izdanju. Poznata je po tome jako pazi na zdravu prehranu i da se u njezinoj i Novakovoj kući ne može naći slatkiša.

Posljednjih mjeseci se šuškalo da Jelena i Novak Đoković imaju bračnih problema
Antonio Ahel/ATAImages/ Pixsell 

Zbog svog outfita izazvala je mnoštvo reakcija.

'Styling kume na svadbi. U crnoj pamučnoj haljini i s punđom na glavi. Razumijem njen stil, opuštenost i sve, ali meni je ovo apsolutno nepoštovanje mladenaca', jedan je od komentara na društvenoj mreži.

'Isto sam pomislila. Ako se on mogao pristojno odjenuti za ovu priliku, mogla je i ona', 'Nemoj zaboraviti crnu kožnu jaknu, ali zato je ova svilena marama popravila stvar. A i baš se slaže, haha', 'On se u zadnje vrijeme sve više picani, a nju kao da je poplava izbacila', nadovezali su se ostali.

Novak i Jelena Đoković na svadbi prijatelja
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Kombinacija kao kombinacija nije toliko loša. Ok za ne neki izlazak u kafić, ali za svadbu definitivno ne. Neprikladno. Još pored nje ovako skockan Đoković. Bez komentara', dodala je jedna korisnica Twittera.

Podsjećamo, Neven je Novakov kum. Oženio je Natašu Derikonju, arhitekticu i bivšu manekenku koja je rođena u Bijeljini.

Više fotografija Novaka i Jelene Đoković pogledajte u galeriji. 

Profimedia, Instagram Novak i Jelena Đoković zajedno su dobili dvoje djece