Jelena i Novak Đokovićsu nakon svadbe njihova prijatelja otputovali, a izgledaju sretnije nego ikad.

'Poziranje nasuprot blesavosti. U svakom slučaju, priroda je pobjednik!! Ovo je Boka Kotorska, Crna Gora. Uši u službi granice osmijeha jer sreći nema kraja. Kakav pogled, kakvo društvo, kakva iskustva… neprocjenjivo', napisala je Jelena uz fotografije s Novakom.

Par je pozirao zagrljen i odlično raspoložen u sportskom izdanju, a iza njih se nazire more.

'Sviđa mi se ova fotografija. Krajolik izgleda predivno', 'Sjajne slike, Jelena! Nadam se da ste se lijepo odmorili', 'Lijepi par', 'Izgledate odlično', 'Moj omiljeni par', 'Divni ste, takvi i ostanite', komentirali su Jelenini pratitelji.

Novak i Jelena Đoković na svadbi prijatelja
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Inače, supružnici su prošlog petka bili na svadbi Novakova kuma Nevena Markovića u popularnom restoranu u centru Beograda. Tenisač je nosio bijelo odijelo i košulju koje je iskombinirao s tenisicama.

Jelena, koja je mahnula fotografima, je odjenula crnu suknju i kožnu jaknu i imala je šal oko vrata, a to je uskladila s bijelim mokasinkama koje su u trendu ovog proljeća.

Prema fotografijama se čini da nije imala ni trunke šminke na licu i blistala je u takvom izdanju. Posljednjih mjeseci se šuškalo o njihovim bračnim problemima zbog situacije s tenisačevom deportacijom iz Australije, a par je izgledao dobro raspoloženo i nisu skidali osmijeh s lica dok su rado pozirali fotografima.

Više fotografija para pogledajte u galeriji. 

Profimedia, Instagram Novak i Jelena Đoković imaju dvoje djece i poznaju se od srednje škole